Username *
Password *
Remember Me

Povratak u djetinjstvo, u školske klupe, servira nam Ben Gorham, osnivač skandinavskog niche brenda Byredo. Njegovu najnoviju kompoziciju, koju je neki dan u Top Boruta Mihalića u Zagrebu došla predstaviti brend managerica Byreda Emmanuelle Perrin, inspirirao je prepoznatljiv miris šiljenja olovke od cedra.

super cedar2

Stoga je ovo Super Cedar: to je drvo glavna komponenta u jasnoj, svježoj i definiranoj mirisnoj konstrukciji. Instantno prisjeća na onaj moment friško našiljene olovke kad se pripremamo na pisanje... Pošto Ben potpisuje mirise koji se obavezno referiraju na neku njegovu uspomenu iz djetinjstva, ovo je još jedan djelić života slavnog nomada: rođen je u Švedskoj, no odrastao je u Torontu, New Yorku i Stockholmu.

ben byredo
Ben Gorham - osnivač Byreda

Kod nas je Super Cedar dostupan ekskluzivno u Top niche parfumeriji: miris definiraju ruža, cedar, mošus i vetiver. Novi, vrlo svjež i moderno čist unisex parfem potpisuje nos Jérôme Epinette. – Kreiranje Byredo mirisa uvijek kreće od neke Benove uspomene, pričanja o tome i slaganja puzzle raznih emocija i dojmova – priča Emmanuelle Perrin – zatim ide biranje esencija i slaganje strukture cijele priče. Radi se o najkvalitetnijim sastojcima koje nabavljamo diljem svijeta: cedar iz Super Cedra dolazi iz Virginije, od tamo je apsolutno najbolji. Kompozicija je jasna, čista, jednostavna, posebna, kao i svaka s potpisom Byredo - . Novi miris, nastavlja Emmanuelle, lansiramo otprilike svakih pola godine, tako da za kraj ove imamo još jedno iznenađenje. 

edp super cedar byredosuper-cedar-byredo

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.