Username *
Password *
Remember Me

Kako je došlo proljeće i sve je propupalo, tako su i naši dizajneri petama dali vjetra – Kristina Burja otputovala je u Abu Dhabi gdje je održala samostalnu reviju, Aragović nas u novoj Cupcake kampanji vodi u slatki Japan i inspirira se anima ikonama, a Diana Viljevac poziva na more i odmor.

krie6

Hrvatski brend Krie design modne dizajnerice Kristine Burje, predstavio je u Abu Dhabiu eko kolekciju, ekskluzivno osmišljenu za projekt Abu Dhabi fashion sustainability experience. - Velika je čast biti prepoznat i pozvan na ovakav modni događaj koji ima misiju osvijestiti ljude o važnosti održivog razvoja. Vjerujem da kvalitetan proizvod može biti dostupan svima, a ne samo pojedincima, da može izgledati dobro i poticati održivi razvoj - ističe Kristina Burja koja je u novoj kolekciji koristila reciklirani poliester i poliamid, organski pamuk, a njezine prepoznatljive aplikacije na tkaninama su od ekološki prihvatljivih materijala.

krie1krie5krie8

 

 

Aragović i njegov Cupcake svijet smješten je u anima-slastičarnicu i donosi slatke boje koje u girlie formama izgledaju kao neki modni desert. A tu su i omiljeni motivi brenda Bite My Style: pruge, točke, cik-cak, pepita, razni valovi… Sve skupa isprobala je Ella Dvornik kao lice kampanje, a na anima način našminkala ju je Ivana Bilandžija-Billy. Kad malo bolje pogledamo, kolekcija nudi super-efektne bazične komade kao što su jakne, šoseki i majice – za cure koje trebaju malo zabavne mode.

BiteMyStyle 2

Foto: Karmen Poznić
Make up: Ivana Billy Bilandžija
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Nokti: M ART studio

BiteMyStyle 4BiteMyStyle 5BiteMyStyle 6BiteMyStyle 8

 


Prave resort haljine predstavlja Diana Viljevac, one koje pašu uz mokru kosu, kožu slanu od soli i vruću od presnažnog sunca… Za uživanje na skorašnjem odmoru, autorica ima prijedlog u mekanim teksturama i pastelnim tonovima.

1nova

Diana Viljevac lookbook proljeće/ljeto 2016.
Modeli: Maria Krolo i Lena Došen (Sonic Models)
Kosa: Lidija Štokić (Hairvetica za Schwarzkopf Professional)
Šminka: Andrea Leko
Video: director/camera Luka Sepčić
Edit videa: Toni Skorić

10anova12novam13anova15anova20anovamala21novamala

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location