Username *
Password *
Remember Me

Već neko vrijeme hit su u svijetu ljepote – pojednostavljuju svakodnevno nanašanje šminke, dopuštaju odsutnost  maskare (skraćuju one potrage za savršenom) i svakako uljepšavaju te vizualno otvaraju oko i čine ga glamuroznijim: ekstenzije trepavica s pravom su prava zvijezda. Naime, uz njih nije potrebno dodatno šminkanje, uvijek izgledaju sređeno i obojano, uvijene su i 24 sata spremne za izlazak.

 vogue germany

Martina Krajinović Gülsün, međunarodni master lash artist i jedna od autorica posebne tehnike apliciranja, tvrdi da se ove trepavice, ukoliko su stručno ugrađivane te uz mjesečnu nadopunu, mogu nositi godinama: - postoji niz boja, oblika, dužina i debljina trepavica, izbor je neograničen. To je jako ugodan i bezbolan tretman, jer klijentice opušteno leže, zatvorenih očiju. Tretman mjesečne nadopune traje 1-1,5 sat, a prva ugradnja oko 2 sata. Održavanje ekstenzija ne zahtjeva apsolutno ništa osim osnovne svakodnevne higijene. Čiste se pjenom ili gelom za umivanje, vodootporne su, a ukoliko se svakodnevno čiste, njihovo trajanje bit će duže. Ugradili smo ekstenzije trepavica i poznatoj voditeljici Editi Misirić kojoj to sada pojednostavljuje svakodnevno šminkanje za kamere. Prva ugradnja ekstenzija traje cca 2 sata. Edita nosi i leće – no tvrdi da joj ekstenzije u tome nimalo ne smetaju - . 

Fotor 145831019862270

Edita Misirić - ekstenzije trepavica svakodnevno šminkanje čine jednostavnijim, a i štede vrijeme. Uostalom uvijek izledaju glamurozno! Ne smetaju ni za leće.

Dolores-Doll-by-Max-Abadian-Flare-Magazine-November-2012makeup-vogue-beauty1

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.