Username *
Password *
Remember Me

Jedna od najtraženijih glumica svijeta, Jennifer Lawrence, donosi novu Dior Addict kolekciju sjajila za usne, Reserved predlaže Super-žena majice s karakterističnim znakom, Palmers ima predivne crne seksi prijedloge od najmekših materijala, a Maison Lancôme najavljuje beauty suradnju s pariškim super-brendom Sonia Rykiel.

DIOR BTS AddictGloss2016 51C4986
Jenn Lawrence @ Dior Ultra Gloss


Dior je ovih dana lansirao novo sjajilo u limitiranom izdanju, eterične i blistave tonove Alicct Ultra Gloss. Uskoro stižu i nove divote – tri laka za nokte i tri Addict ruža za usne! Radi se o hranjivim teksturama koje njeguju usne te im pružaju elegantnu, famoznu boju, idealnu za proljetno sunce.

DIOR ADDICT ULTRA GLOSS 05 RVB150DpiPalmers 01 Black Affair FS16 cr
Palmers

Udobnost je obavezna, no tu su i najfinija čipka cvjetnog motiva. Osim crne, nova proljetna Palmers kolekcija nudi i pastele u zemljanim tonovima, podcrtane prozračnim detaljima.

Maison Lancôme s iznimnim ponosom predstavlja suradnju s modnom kućom Sonia Rykiel na make-up kolekciji za jesen 2016. Ove dvije kuće veže prepoznatljivo francusko nasljeđe i zajednička vizija slobodne ženstvenosti. Zajedno su kreirale jesensku paletu boja inspiriranu ulicama poznate pariške četvrti Saint-Germain-des-Prés, doma modne kuće Rykiel.

Julie de Libran  David Bailey 2014

Julie de Libran, foto: David Bailey, za modnu kuću Sonia Rykiel


- U Lancômeu prepoznajem Rykiel ženu koja slobodno i s radošću donosi odluke - kaže Julie de Libran, umjetnička direktorica modne kuće Sonia Rykiel. Od dolaska na ovu poziciju prije dvije godine, vrlo uspješno i vjerno promiče pionirski duh osnivačice branda.  
Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala istaknula je: - Sonia Rykiel istinsko je utjelovljenje ideje o pravoj Parižanki – ženi koja s radošću uživa u slobodi i ne pristaje na nametnute okvire, ženi koja je istovremeno zavodljiva i zaljubljena. Ideja sreće koju gradimo vlastitim snagama potpuno je u skladu s duhom Saint-Germaina - . Posebno izdanje kolekcije Sonia Rykiel x Lancôme bit će dostupno na maloprodajnim mjestima od kolovoza 2016.

 

Kolekcija Reserved YFL proljece ljeto 2016


Sve te serije s moćnim likovima... Pa barem da si nabavimo majicu sa super-znakom! @ Reserved

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location