Username *
Password *
Remember Me

Jedan od najelegantnijih muškaraca na našoj ne samo glazbenoj, već i celebrity sceni, svakako je Massimo. Hit majstor, uvijek odjeven u fine tkanine od glave do pete, niz godina surađuje s Di Capriom, domaćom kompanijom koja mu šije odijela po mjeri i čak ima njegovu lutku po kojoj kroji najfinija odijela, košulje, prsluke... Sada je Massimo dobio još jednog partnera za stil, a to je domaća optika Ghetaldus, objavljeno je na nedavnom predstavljanju u Zagrebu.

Massimo 2


- Vjerujem da znate da osim sunčanih, nosim i dioptrijske naočale, a ono s čime me Ghetaldus posebno obradovao su Zeiss DriveSafe leće koje su posebno za mene ugradili u Tom Ford okvir. Sada mogu sigurnije voziti noću i nakon koncerata se sretno vratiti u vlastiti dom, svojoj obitelji. Već nakon koncerta 8. ožujka u Splitu imat ću priliku isprobati ih – izjavio je na predstavljanju slavni pjevač.

 

Massimo 1

Predstavljanje nove kampanje Ghetaldus optike 2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.