Username *
Password *
Remember Me

Novi Zoolander izlazi danas – nastavak satire o svijetu mode, pa je prava prilika da se prisjetimo kako je izgledao prvi dio: kad je nastao legendarni pogled Blue Steel glavnog glumca i redatelja filma Bena Stillera, zatim slavni walk-off na pisti i ostale smijurije… Derek Zoolander je supermodel, pazi na izgled i ima jednog rivala Hansela kojeg glumi Owen Wilson, s kojim na kraju prvog filma postane BFF.

Zoolander-image

U međuvremenu se Derek spasi iz ralja atentatora, zaljubi, skrasi i osnuje jedan simpatičan centar za djecu, no cijela je priča prepuna nabrijanih modnih kreacija. Sve skupa je preuveličavanje, kako bi se dobio onaj komičan moment, a kako bi film bio autentičniji, u njemu gostuju mnogi pravi modeli. Zamjetnu modnu ulogu, naravno jednako komičnu, ostvarila je ovdje Milla Jovovich, utegnuta u lateks i kožu. Njezin lik ima daleko najluđe ime - ona je Katinka Ingabogovinanana. Novi je film već lagano nabrijavan tijekom prošle godine – Ben i Owen hodali su na reviji modne kuće Valentino a pojavio se glavni glumac i na brojnim naslovnicama modnih magazina… U novom filmu nema Mille, već se kao dežurna ljepotica pojavljuje Penélope Cruz.

holding-zoolander-hansel-life-lessons-14489117782001 Zoolander 019

zoolander7

zoolander cr

zoolander zane 704003

claudia-schiffer-zoolander-2001-movie-photo-GCferrellmad-mugatu-590x350jovovich 9-1347501934merman zoolanderzoolzoolander-2001Zoolander-DIZoolander3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location