Username *
Password *
Remember Me

Adriana Lima, jedna od najtraženijih modela radi svog femme fatale i super-seksi izgleda, zapravo nije mislila biti model: Brazilka koja govori portugalski, engleski, talijanski i španjolski (naime, njezino je porijeklo afro-brazilsko, portugalsko, španjolsko i japansko) prijavila se na izbor ljepote jer njezina najbolja prijateljica nije htjela ići solo. Na kraju su baš nju zvali dalje, a ostalo je povijest.

 Vogue Eyewear Adriana Lima vizual cr
Proljetna kampanja za Vogue naočale


Poznati je model i za Victoria's Secret te je do sada odradila masu kampanja, a ove sezone još jednom je lice za poznati brend naočala Vogue. Bavi se i glumom, pojavila se u filmu The Follow (2001.) uz Mickeya Rourkea i Foresta Whitakera a imala je i cameo ulogu u popularnoj humorističnoj seriji How I Met Your Mother. Pojavila se više puta na naslovnicama prestižnih magazina kao što je Vogue, stilisti joj kreiraju seksi izgled jer Lima je jedna od najženstvenijih modela današnjice.

Vogue Eyewear Adriana Lima vizual2 cr cr

- Rad na novoj Vogue Eyewear kampanji za proljeće/ljeto 2016. s Ellen von Unwerth na lokacijama kao što su Venice Beach i Santa Monica bio je pravo zadovoljstvo - izjavila je Adriana Lima.

Adriana-Lima-20130723-01adriana-lima-by-miguel-reveriego-for-vogue-spain-may-2014-21adriana-lima-victoria-s-secret-march-2014 1adriana-lima-vogue-brazil-2014-coveradriana-lima-vogue-magazine-mexico-july-2015-issue 1adriana-lima-vogue-mexico-july-2015Adriana-Lima -Glow-Mexico-Cover-2014--01adriana voguespain0514 10lima3lima5lima32lima vogue6lima vogue mexico

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location