Username *
Password *
Remember Me

Takozvane nude haljine preselile su se sa crvenih tepiha u street-style pa su se stilisti poigrali eteričnim teksturama koje na senzualan način otkrivaju siluetu. Pošto se radi o apsolutno prozirnim komadima, svakodnevno nosive postaju u nekim lako izvedivim kombinacijama s tajicama, podsuknjom, prslukom i slično. Naravno, sve ovisi o tome što i kako želite otkriti. Iako su prozirne, sve su ove haljine romantične i ženstvene, nipošto vulgarne. Upravo radi velike količine mekih tekstura koje nisu pripijene uz tijelo, već ga nježno grle.

 PROZIRNO13


Jednostavan život – naslov je editorijala za novi Vogue Japan čiju fotografiju potpisuje Michal Pudelka. Modeli Clara Overgaard, Kadri Vahersalu i Lærke Simone hodaju po blatu u gumenim čizmama a gore nose neodoljive kreacije optočene eteričnim volanima i aplikacijama. Predivan kontrast nježnih tekstura i zemljane podloge dodatno je naglašen jednostavnim, elegantnim frizurama s niskom punđom u fokusu ukrašenom granny maramom...

 

 PROZIRNO2


Marie Claire UK March 2016: manekenku koja podsjeća na hipi ikonu, Rianne ten Haken snimio je David Roemer. Stiliatica Jayne Pickering izabrala je kreacije brendova kao što su Gucci, Alexander McQueen i Michael Kors kako bi predstavila ovu nježnu modnu priču. Kosu je radio Keith Carpenter, a make-up Moani Lee.

PROZIRNO4

Anymeline Valade stala je pred objektiv Drewa Jarretta @ Numéro Magazine i nosi odjeću prema stilističkim idejama Rebecce Bleynie. Make-up potpisuje Tiziana Raimondo a frizure Cecilia Romero.

 PROZIRNO3

 

 

PROZIRNO11

 

PROZIRNO12