Username *
Password *
Remember Me

Nakon predstavljanja na sajmu Northmodern u Kopenhagenu, Grupa Products dolazi u Skandinaviju.
Brend Grupa Products predstavljen je na upravo završenom danskom sajmu dizajna Northmodern u Kopenhagenu. Inspiriran danskom Modernom i jedinstvenim položajem koji Kopenhagen ima na kulturnoj karti svijeta, Northmodern pokazuje i predstavlja najuzbudljivije i najbolje od onog što međunarodni talenti iz svijeta dizajna danas rade, baštineći pri tome najbolje od skandinavskog dizajna. Ujedinjujući kulturu s dizajnerskim brandovima, kupcima, medijima, tehnologijom i prodajom, Northmodern otvara nove i uzbudljive mogućnosti, pomičući granice koje su utvrdila tradicionalna sajamska predstavljanja, a svake sezone tijekom sajma organizirane su kreativne izložbe i umjetnička događanja.

grupa5


Noviteti za 2016. godinu predstavljeni na sajmu u Kopenhagenu – stolić DOT, bijele i crne ILI ILI lampe te bijela Arigato kolekcija.
Predstavljeni proizvodi pobudili su veliki interes posjetitelja, kupaca i medija, a potvrda njihove kvalitete došla je kroz ekskluzivni ugovor s velikim skandinavskim distributerom dizajnerske rasvjete, tvrtkom Lampefeber, koja će Grupa Products proizvode ubuduće predstavljati u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Islandu i Grenlandu. Između ostalih, jedan dio lampi uskoro će se moći kupiti i u muzejskom dućanu Louisiana Museum of Modern Art u Danskoj, jednom od najznačajnijih muzeja na svijetu.
-Izuzetno smo ponosni ovom suradnjom znajući da su kod Lampefebera naši proizvodi u dobrim rukama i veselimo se što će uskoro moći biti viđeni i dostupni na novim, uzbudljivim lokacijama po čitavoj Skandinaviji – objavila je Grupa.
Prvo predstavljanje brenda Grupa Products, u suradnji s distributerom Lampefeber, održat će se na nadolazećem sajmu namještaja u Stockholmu, od 08. do 14. veljače ove godine.

grupa2

Stolić DOT, bijele i crne ILI ILI lampe te bijela Arigato kolekcija

grupa1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.