Username *
Password *
Remember Me

Poznata beauty blogerica Maja Gros iliti Addtolove ne grozi se horor filmova, već štoviše, oni je čine sretnom, u ruksaku skriva cijelo čudo čudesa, vruća voda njezin je najbolji prijatelj, a najviše joj za dušu prija – more. Uživa u multimediji (koju je nedavno diplomirala u Varaždinu) a osim toga, tu su beauty poslastice koje ona gotovo svakodnevno secira…

 Loreal True Match 2r 2c rose vanilla swatch face addtolove 3

1. Sport Billy ruksak
Mislim da i vrapci na grani znaju da u mom super ruksaku možeš naći sve – od igle do lokomotive! U posljednjih godinu dana skužila sam da mi treba puno mjesta za sve što mi potencijalno (ključna riječ) može zatrebati, a u tome nije pomogao ni tip posla koji radim, gdje moram imati na dohvat ruke bilježnice, papire, vodu, klopu, 23 kemijske olovke i rašpicu za nokte.

MAJA MOJIH TOP 6 1

2. Horror filmovi su moja velika ljubav i gotovo jedini tip filmova koji gledam. Pogledam tu i tamo koji blockbuster na zahtjev moje bolje polovice, ali horori me čine sretnom. Ima nešto u toj jezivoj percepciji stvarnosti iz koje redovito uspijevam izvući korisne zaključke –  ako ti ubojica uđe u kuću nemoj se skrivati na katu, ne pomaže.

MAJA MOJIH TOP 6 3

3. Čaj je neizostavna stavka moje svakodnevice. Ispijam ih nemilice, kupujem ih na tone, mislim da mi Ahmad tea treba dati zlatnu medalju. Zeleni čaj s jasminom mi je otkrila Simona i od tada se ne skidam s njega.

MAJA MOJIH TOP 6 15

4. Kupke su savršene za opuštanje ali i buđenje. Vruća voda je moj najbolji prijatelj za glavobolje, manjak inspiracije ili dosade, stoga svaki put kada mi u životu nešto zapne, jednostavno si natočim kadu vrućom vodom i plutam.

MAJA MOJIH TOP 6 4

5. More
Pomislio bi čovjek da volim biti na moru radi sunca i mirisa ali mene jednostavno veseli voda. Ono bestežinsko stanje kada plutate i osjetite najmanji val, ili šum mora u ušima… Jednostavno mi prija za dušu.

MAJA MOJIH TOP 6 11

6. Programi za montažu
Da mi je netko kao klinki rekao da ću se baviti snimanjem, montažom i produkcijom i da ću uživati u tome, rekla bi im da su skrenuli. Danas je to sasvim druga priča. Obožavam sve što ima veze s multimedijom, uživam u novim medijima i volim montažu kao outlet koji mi dopušta da od niza pokreta i slika stvorim svoju priču. Za sve to mogu zahvaliti svojim super profesorima koji su me usmjerili i pokazali mi da imam talent za te stvari i da bi možda mogla ozbiljno razmisliti o tome kao profesiji.  

MAJA MOJIH TOP 6 7

 

MAJA MOJIH TOP 6 5

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location