Username *
Password *
Remember Me

Punk je ušao u strip – ukratko se može opisati nova Moschino kolekcija koju potpisuje inovativni dizajner Jeremy Scott, predstavljena na tjednu muške mode koji se ovih dana održava u Londonu. Njegova odijela, koja su osim modela poput slavnog Lucky Blue Smitha, nosile i Jourdan Dunn i još neke cool cure, djelovala su kao nacrtana u stripu, s karakterističnim snažnim crno-bijelim potezima, na podlogama graduiranima od svijetlog prema tamnom... Punk je podloga, a strip tehnika, nova je formula popularnog dizajnera slavne talijanske modne kuće. Ilustracija postaje doslovna.

MOSCHINO MENS14

I dok su linije bez boje, podloga je snažno pigmentirana, funny i nosiva. Eklektičnost se vidi u dodiru snažnih nijansi s punkom koji inače zaobilazi sve osim karirane s dozom crvene. No, tu i dečki i cure nose električna odijela, košulje u kontrastnim tonovima i custom made Dr.Martens čizme, prepoznatljivu obuću punk supkulture. Osim sakoa, tu su i bomber jakne, podsjećaju na devedesete i grunge, te nose natpise kao to su snaga, strah i nada. Nastavlja se ovime prezentacije popularnog brenda koji uspješno manevrira buntovnim stilovima i predstavlja ih na moderan način. Dodatna inspiracija? Doza umjetnosti odnosno zločesti britanski autori Gilbert & George.

MOSCHINO MENS1MOSCHINO MENS30MOSCHINO MENS2MOSCHINO MENS3MOSCHINO MENS4MOSCHINO MENS5MOSCHINO MENS7MOSCHINO MENS8MOSCHINO MENS9MOSCHINO MENS10MOSCHINO MENS12MOSCHINO MENS13MOSCHINO MENS15MOSCHINO MENS16MOSCHINO MENS18MOSCHINO MENS20MOSCHINO MENS22MOSCHINO MENS23MOSCHINO MENS25MOSCHINO MENS26MOSCHINO MENS27

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location