Username *
Password *
Remember Me

Legendarni zagrebački studio koji postoji već niz desetljeća ugostio je modne zaljubljenike u samozatajnu ležernost s pomakom: u Maks studio su prije par dana svratili gosti želji dobre blagdanske zabave. No, ovoga puta dizajnerici Maksa, Saši Maksimiljanović, pridružili su se gosti autori i umjetnici Gooma Brand i Habiter Chic.

MAKS BAZAR 4


- Maks studio je s godinama postao mjesto na kojem se okupljaju razni umjetnici i kreativci te predstavljaju svoj dizajn i kreativna rješenja. Tradicionalno tokom godine održavamo slična druženja na kojima svaki puta predstavimo neko novo ime, no sve skupa obilježi i ležerna atmosfera i dobra zabava – istaknula je Saša Maksimiljanović.
Toga dana Maks kreacije imale su posebne cijene, a gosti su uživali i u novitetima Goome i Habiter Chic. Goomu potpisuju dizajneri Iva Mosner i Barbara Perica a od materijala naravno koriste – gumu. Nude torbe, novčanike i slične modne dodatke.  Gooma Branda, kao i što samo ime kaže, je upravo guma od koje dizajnerice Iva Mosner i Barbara Perica izrađuju torbe, novčanike i ostale modne dodatke genijalnog dizajna i zanimljivih oblika. Posjetitelje su privukle i simpatične ogrlice Bi.bi manufacture, koje Saša Maks potpisuje zajedno s dizajnericom Goranom Gulišijom.

 

MAKS BAZAR 14MAKS BAZAR 22MAKS BAZAR 23MAKS BAZAR 2MAKS BAZAR 3MAKS BAZAR 5MAKS BAZAR 6MAKS BAZAR 11MAKS BAZAR 12MAKS BAZAR 16MAKS BAZAR 21MAKS BAZAR 24MAKS BAZAR 26MAKS BAZAR 141

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location