Username *
Password *
Remember Me

Zagrebačko Fuliranje krenulo je u revijalnom, blagdanskom tonu: Zagrepčani i gosti metropole (kojih je svake sezone sve više) sinoć su uživali i na novoj lokaciji, u Kurelčevoj ulici. Zabava je popraćena i brojnim temama - nakon Kube slavlje je inspirirano Moskvom. Radi se o delicijama i pićima iz slavnih svjetskih metropola koje će lokalni gosti isprobavati sve do kraja godine, u sklopu najboljeg tuluma na otvorenom. Minglanje s votkom i ruskim receptima sinoć su posjetile i brojne poznate dame, među njima i Nevena Rendeli i Ecija Ivušić. Obje su dobro izabrale - styling za uživanje na otvorenom započinje toplom bundicom. Uživanje u Rusiji na Fuliranju će trajati do nedjelje a nakon toga već u ponedjeljak sljedeća tematska destinacija je Firenca.

Nevena Rendeli
Nevena Rendeli


Uz novu lokaciju novost je i novi koncept Fuliranja. Tijekom 40 dana gosti će putem okusa i mirisa u centru metropole upoznati 14 gradova i njihovih kultura.

Ecija Ivusic 1
Ecija Ivušić

IMGP9643

Sinoć je blagdanski ugođaj predstavljen i u zagrebačkom Yamamay dućanu: Antonija Stupar Jurkin razgledala je, među ostalima, nove kreacije popularnog brenda donjeg rublja.

Antonija Stupar Jurkin Yamamay store

Yamamay store Ilica 23


Ukrašavanje je dio parade – iz zagrebačkog shopping centra Point javljaju da je sve spremno za blagdanski ugođaj. Tema su zvijezde, sjaj i snijeg!

Advent u Point shopping centru 3

 

IMGP8785

Fuliranje u Kurelčevoj

IMGP8793IMGP9587Yamamay Xmas gift packYamamay Xmas gift pack za njega

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location