Username *
Password *
Remember Me

Nakon bedževa, rokovnika i torbi Barba se nakitio i džepnim maramicama! Sve popularniji muški brend donosi šarmantni dodatak za džep kojeg će voljeti juppie, poslovnjak ali i frajerski macho. - Džepni rupčići imaju definitivno puno toga za dodati. Oni su luksuzni ponos kojim se ističete iz gomile, a učinit će vašu modnu twist ekspresiju za klasu više, ilustrirajući eleganciju i profinjenost. U kolekciji Barba džepnih rupčića skrivaju se tako neobični dizajnerski obrasci i šarolikost boja čime ćete privući pozornost u svečanoj ili manje formalnoj atmosferi. Džepni rupčići su mali dio velike puzzle slike, naoko lijep privjesak ili kreativna spajalica koji svoju puninu ostvaruju u svakoj fashion prilici – ispričao je Dalibor Jakus, osnivač branda Barba.

Barba 4

Fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, a u ulozi bradatog modela našao se Željko Varga. Kreativni je tim prošetao centrom Zagreba i zabilježio street-style fotke, dok su neke napravljene u studiju. Baš tako, svuda i posvuda može ići i mala marama koja već niz desetljeća ponosno, a ponekad i samozatajno, proviruje iz muških džepova sakoa, naglašavajući vlasnikovu sklonost eleganciji...

Barba rupcic7

Kolekcija Barba džepnih rupčića je limitirana, a možete je nabaviti narudžbom na službenoj Facebook stranici ili na sljedećim lokacijama: Le prase (Radićeva 5) u Zagrebu te Butiga Concept Store (Kraljskog dalmatina 1) u Zadru.

Barba 3Barba 5Barba rupcic4Barba 6

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location