Username *
Password *
Remember Me

Prosinac je počeo – a s njime su stigli i pozivi za raskošne božićne domjenke. Što odjenuti? Naši dizajneri vas razumiju, pripremaju se za veliki tulum i donose nove kreacije s naglaskom na večernji glamur: Ivan Alduk je predstavio svoju karakterističnu ženstvenost u svečanijem ruhu dok Diana Viljevac predlaže romantiku u gustoj čipki oplemenjenoj pastelima. Radi se o slatkim haljinama i vestama koje se mogu kombinirati uz neke dnevne prigode, no najbolje će ipak izgledati pod svjetlima reflektora.

2a

- Moja Holiday kolekcija namijenjena je blagdanskim domjencima, proslavama i okupljanjima – ističe Ivan Alduk. – U glavnim su ulogama crvena, šljokice, brokat, zlatna ali i neizostavna crna - . Fotografije u glam izdanju s crno-zlatnom kulisom potpisuje Šime Eškinja, make-up je na modelu Gordane Dude radila Mihaela Dodić a frizure Keune Akademija.

Diana Viljevac 2

Diana Viljevac drži se ženstvene formule i nudi dvije opcije: kraće koktel haljine i duge, namijenjene crvenom tepihu. Fotografije s modelima Nikom Maljenović (Talia Model) i Antonijom Palić snimio je Goran Matijašec, make-up potpisuje Andrea Leko, kosu Lidija Štokić (Schwarzkopf Professional).

 

3a

Diana Viljevac 3

Diana Viljevac

4a

Diana Viljevac 1

Diana Viljevac

 

5a6a7a8a9a10a

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location