Username *
Password *
Remember Me

Sve popularniji mladi dizajner Antun Aščić a.k.a. Anthony Avangard donosi sportsku kampanju koja se nastavlja na kolekciju nedavno predstavljenu na Cro A Porteru u Zagrebu. U zdravom tijelu je zdravi duh – momci su se sjatili na zeleni teren i na testu su spremnosti. A pritom su odjenuli sasvim skladne odore koje djeluju poput miksa street-stylea i dresa. Pruge su tu, podloga se bijeli, likovi podsjećaju na osamdesete, točnije 1987. i Univerzijadu na koju se autor svjesno referira. Inače Antun obožava izabrati neki od vintage modnih momenata i raspredati ga kroz kolekciju koja nepogrešivo nosi autentičan retro štih.

1

Gotovo kao neko modno putovanje koje ima smisla jer brojni današnji stilovi hvale sport, pa na primjer nosimo tenisice uz odijelo i sve skupa nekako je više casual nego ikad prije… Boje su tu da malo podignu atmosferu, a udobnost je upečatljiva kroz mekane i udobne teksture. Tu su i dokoljenke kao i ruksaci jer pravi sportaš zna što su dobre čarape. U suradnji s njemačkim brendom Endurer nastali su i dizajnerski longboardovi koji zaokružuju cijelu priču.
Fotografije potpisuje Vlatka Fuego, make up  Karla Zelić, a zaštitna lica  su Kris Čaćić, Patrik Cvetko (AK Models), Rikard Škegro (AK Models), Oliver Vučković (Sonic Models) i Dario  Dunaj.

234567 89111213

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location