Username *
Password *
Remember Me

Kraj godine poseban je i za dečke: Guess donosi novu slavljeničku kolekciju okupanu prekrasnom plavom bojom, Converse i Missoni izbacili su cool mini  kolekciju slip-on tenisica, a poznati doktor Milojević iz istoimene poliklinike udomaćio je super-laser Cutera Cool Glide koji uspješno rješava problem prekomjernih dlačica na tijelu (naravno, mogu na tretmane ići i njihove bolje polovice!).

Guess-Men-2015-Holiday-Style-002

Guess u pravo vrijeme donosi dašak elegancije u kombinaciji s jednostavnim street-style efektima: sako, traperice i košulja u snažnim plavim tonovima odora su pravog urbanog frajera. Kad se treba dodatno srediti, tu su odlične kožne hlače!

Guess-Men-2015-Holiday-Style-003


Converse & Missoni ne mogu pogriješiti: njihove slip-on tenisice Deck Star poželjne su od jutra do mraka. Imaju detalj od buklea i dolaze u nekoliko boja. Definicija su modnog dodatka ljubitelja modernog minimalizma.

Converse Deck Star Slip 67 Missoni - Burgundy Top 33763

- Rješenje s dlačicama nudi laser Cool Glide, prvak tehnologije 21. stoljeća kojim se u Poliklinici Milojević izvodi ovaj tretman – istaknuo je dr. Milojević. - Zahvati su jednako uspješni i sigurni i za muškarce i za žene svih tipova kože, čak i za preplanule pacijente. Ovim laserom se mogu ukloniti dlake sa svih područja kože, uključujući lice, prsa, leđa, ruke i noge. Nakon tri do pet tretmana dlačice postaju stvar prošlosti. Ovaj laser je jači od drugih, manje boli i ono najvažnije, najučinkovitiji je - .

 

milojevic poliklinika

Dr. Milojević