Username *
Password *
Remember Me

Kad je riječ o večernjem šminkanju, svako malo poželimo nešto stvarno zavodljivo – sređivale se radi nekog drugog ili sebe, ima nešto posebno u tom ritualu kad usnama kliže savršeno baršunasti ruž... Vizažisti vele da je onaj crveni naš poseban adut i svakako bismo trebale imati onaj jedan unikatni, koji nas čini kraljicama večeri. Nove ruževebaš za takav ugođaj donose Max Factor i YSL Beauté, a sjenilo za opako dobar pogled predlaže Estee Lauder.

RP SP RPC KISS  LOVE cr


- YSL Beauté 2015. godine donosi uvod u blagdansku sezonu novom make-up linijom Kiss & love. U prvom je planu čisto zlato, koje zavodljivo koketira s rock crvenom bojom – simbolom strasti, energije i moći – objavila je kuća YSL Beauté. Radi se o posebnim izdanjima za kolekcionarke: Touche eclat i Rouge pur Couture Kiss & Love Edition. Legendarni highlighter u zlatnoj olovci i baršunasti crveni ruž ukrašeni su poljupcima. (ruž za usne: 263 kn, korektor 281 kn.

Ad campaign CHRISTMAS LOOK DP

RP SP TE KISS  LOVE cr

 


Estee Lauder Pure Color Envy Mono sjenila baršunaste teksture dolaze u dvije varijante, mat i shimmer. Šest novih nijansi po cijeni od 277 kn dostupno je u svim Douglas, Muller i Anabella parfumerijama.

PCE Eye Defining Single Hyper Teal Global Expiry April 2017 cr

Max Factor predstavlja Lipfinity long lasting ruž za usne u devet novih nijansi, od kojih je najpopularnija 55 Eternally Luscious! Cijena: 79,90.  

 


 

Lipfinity Lipstick Rostrum No Lid V10 eternally luscious crmanja Lipfinity Lipstick  cr

MF BV FINAL LIPFINITYLIPSTICK CC

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Novi Lipfinity zvuči odlično!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Divota!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location