Username *
Password *
Remember Me

Još jednom Loredana Bahorić @ Charlie okupila je izvrstan tim i donosi novu viziju svoje karakteristične arhitektonske avangarde: Mare Milin fotografirala je Ivonu Bevandu (Talia model) u svim teksturama crne. I pokazala kako Loredana niže cjevaste detalje, kroji robu tako da kreacija izgleda sasvim odvojena od tijela, kao da ima neki svoj život... Time zapravo ova uspješna dizajnerica poručuje kako fino balansira između artističkog oblikovanja odjeće i pret-a-portera.

spread 18

Njezina je estetika hladna, no dinamična, odjeća je strogo udaljena od boja, no čini se vrlo živahnom, čak i na smrznutom trenutku kakav se ističe na fotografijama. Od materijala u vodstvu su organdij, krzno, neopren, koža i guma. Krojevi su praktični - tu su kombinezoni, jakne, sve redom voluminoznog, no opet trendovima neopterećenog stila. Priča je podvučena predivnom šminkom izvrsne Simone Antonović.

spread 01

Foto: Mare Milin
Asist. Photo: Milan Krkač
Make-up: Simona Antonović
Fizure: Studio Mila
Asist garderobe: Marijana Drinovac
Snimljeno u Super Super studio

spread 02spread 03spread 04spread 05spread 06spread 07spread 08spread 09aspread 10spread 11spread 12spread 13spread 14spread 15spread 16spread 17a

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location