Username *
Password *
Remember Me

Zagrljene, nasmijane i šarene curke u kreacijama Roberta Severa stale su pred njegov objektiv:  svestrani dizajner potpisuje se po prvi puta i kao fotograf kampanje. Ležerna, street-style atmosfera donosi kreacije za s naglaskom na kontraste kao što su army i girly stil. No, cure nisu solo, dio kolekcije posvećen je i njihovim dečkima. Eklektičnost je naglašena karakterističnim oglavljima, a nosivost jednostavnim krojevima s perforiranim detaljima i grafizmima.

11SEVER web
Girls just want to have fun: Iva i Marija


- Velika posebnost ove kampanje leži upravo u vizualima: bilo mi je bitno da budu privlačni i da poručuju kako dizajnerske stvari mogu biti dostupne svima. Bio sam vrlo uzbuđen prilikom snimanja kampanje jer je to bio veliki zalogaj za mene, ali i velika ostvarena želja. Prikazao sam kolekciju upravo onakvu kakvu je ja vidim: pročišćenu, vedru, s odjećom u prvom planu - objasnio je Robert Sever svoj izlet u fotografiju.

 

2SEVER web


- Nova haljina u ponudi inspirirana je Ivom Marušić koja je i u ovoj kampanji. Zahvaljujući njoj kao našem stalnom modelu, došla nam je inspiriracija za haljinu Iva, koja je dostupna u crnoj i varijanti boje lososa s grafikom ženskog portreta koji je light motiv još iz prethodne kolekcije - objavio je Sever. 

Foto: Robert Sever
Asistent fotografa: Slobodan Velicki
Asistentica za styling: Jelena Kranjec
Make-up: Ivana Zečić
Modeli: Iva Marušić (Talia model), Marija Bagarić, Ivan Filip Knezović i Fran Franjković

 

1SEVER web

3SEVER web4SEVER web5SEVER web6ASEVER web6SEVER web7SEVER web8SEVER web9SEVER web10SEVER web12SEVER web13SEVER web