Username *
Password *
Remember Me

Proslavila je nedavno 6 godina svoje slavne adrese Ar-ar, pa je bio red da u ovu rubriku pozovemo Barbaru Repe, jednu od najkreativnijih blogerica na ovim prostorima. Njezin top 6 uključuje omiljenu shopping lokaciju koja je ujedno vječita inspiracija ljubiteljima vintage robe, zatim jednu olovku, macu i svašta nešto... Barbara je simpatična lokalna ikona stila koja s velikim talentom i ljubavlju svakodnevno kreira stylinge za modne magazine i pjevačke zvijezde a poznata je po još nečemu: vatreno crvena duga kosa koja njezinom imidžu daje točku na i. Osim toga, jedina je blogerica koja radi vlastite editorijale kad god je prilika: rođendan bloga, Božić... Više je puta dokazala kako odlično kreira brojne stilske uloge! Upoznajte je malo bolje. 

BARB

1. Cipele!
Velik sam ovisnik o cipelama i priznajem, ne mogu si pomoći kada vidim prekrasne cipele u izlogu. Na svu sreću kupujem samo na zadnjim sniženjima pa ne uspijem bankrotirati. Bilo čizme, salonke, sandale, visoka, niska peta, seksi ili bapske, ludujem za svima. Kroz godine skupila sam zavidnu kolekciju i pokušavam im što više produljiti životni vijek, unatoč nošenju. Moje all time najdraže cipele su lakirane crvene Zara s midi potpeticama, koje sam ulovila na sniženju za samo 59 kuna. Već su treću godinu u pogonu i dosta su iznošene, no i dalje su moj prvi odabir. Stalno sam u potrazi za njima u bespućima interneta, drž'te fige da ih pronađem!

CIPELE


2. Hrelić
Hrelić je moja velika ljubav i trudim se otići bar dva puta mjesečno u potragu za blagom. Većina moje garderobe je upravo s tog buvljaka i ne mogu si više predočiti da kupujem odjeću u trgovinama. Prijatelji me zezaju da sam „kraljica Hrelića“ jer uvijek iskopam nešto posebno i zanimljivo. Uz more vintage i second hand odjeće, pronašla sam i Chanel torbu za nevjerojatnih 25 kuna. Uvijek se cjenkam i pokušavam spustiti cijenu te za dvjestotinjak kuna mjesečno, obnovim garderobu. Emotivno sam vezana uz taj buvljak, opušta me šetnja po redovima i traženje zanimljivih komada.

 

KMICEK


3. Kmicek
Kmicek je jedan velik crn mačak, star 8 godina i moje dijete. Izrazito pričljiva maca koja pada u trans na miris maslina, budi nas u 5 ujutro jer mu je dosadno i obožava mažnju po trbuhu. Ne mogu zamisliti život bez njega. Voli se družiti s ljudima i ima paničan strah od usisavača. Nadam se da će još dugo dugo živjeti i unositi nam radost u živote.

 

barbara12


4. Olovka za obrve
Budući da su moje obrve gotovo prozirne, ne izlazim iz kuće bez sloja olovke na njima. Najteže je bilo pronaći pravu nijansu, s obzirom da bojim kosu u bakreno. Nakon nekoliko mjeseci bezuspješne potrage sasvim slučajno sam kupila suhu olovku za usne u savršenoj nijansi te je mojoj potrazi napokon bio kraj. Mali savjet – nakon aplikacije olovke, stavite na područje cijelih obrva malo pudera u prahu, kako biste postigli nježniji izgled i fiksirali boju.

 

LJUBAV


5. Ljubav
Ljubav mog života i ja upoznali smo se sasvim slučajno, na snimanju jednog glazbenog spota. Radila sam kostimografiju i trebali smo glumiti u istom. Kliknuli smo odmah i od tog smo dana nerazdvojni. Sve se nekako brzo i spontano odvilo... mi smo dokaz da se u jednom danu sve može promijeniti.

 

barbara maskare


6. Kostimiranje
Obožavam izrađivati kostime i stalno tražim prilike za nošenje istih. Uživam u tematskim tulumima, maskenbalima i svim ostalim prilikama gdje mogu na sebe navući šljokice i perje. Volim se preobraziti u neki drugi lik i svaki put se potrudim da kostim izgleda sjajno. Često se dogodi da me prijatelji mole da i njima složim neki kostim te na kraju svoj dovršavam dva sata prije tuluma. Zna biti naporno, ali trud se isplati.

Foto: Ar-ar

 

barbara

 

barbara5

 

 

barbara 11

 

barbara 44

 

barbara 55

barbara baletbarbara balet4barbara bozicbarbara editbarbara jet lagbarbara skyfallbarbara vintagebarbara vintage3

 

barbara repe 5barbara repe 8barbara repe 11

edit barbara

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location