Username *
Password *
Remember Me

Ako pratite našu blogersku scenu vjerojatno ste upoznati s radom Barbare Repe, jedne od naših najzanimljivijih blogerica i stilistica. Na blogu Ar-ar ona već šest godina predstavlja svoje odlične kombinacije, njezina je formula vrlo eklektična i inovativna jer Barbara je stručnjakinja za spajanje retro stilova. Voli šarene komabe i bombastične teksture pa je logično da je povodom 6. rođendana bloga osmislila editorijal Masquerade u kojemu, naravno, ima glavnu ulogu.

Masquerade ar-ar

- Inspiracija za editorijal bili su mi maskenbali tijekom kojih se pretvaramo u nekog drugog, no, zapravo, pokazujemo sebe u različitim dimenzijama. Prikazujem slojevitost karaktera, maske koje nam služe kao barijera od vanjskog svijeta te kako se mijenjamo u različitim situacijama. Zaštićeni maskama, mislimo da pokazujemo novo lice svijetu no zapravo otkrivamo sebe još više - ispričala je Barbara Repe. Inače, za svake maškare Barbara se u potpunosti posveti kreiranju maske i pretvara se u nekog lika koji ima konkretnu priču.

Masquerade ar-ar11

U editorijalu snimljenom u Kinu Europa nosi svoju odjeću pomiješanu s kreacijama Matije Vuice, Boudoira, Ivice Skoke i Larie. Fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, a make-up Kasandra Draganić. Barbara još jednom, u svom specifičnom stilu, dokazuje da je jedna od najinovativnijih blogerica na ovim prostorima koja ne nasjeda na brendove, već se isključivo vodi za svojim talentom i odličnim stilom u kojemu sto posto uživa. Bavi se stylingom za magazine i glazbene spotove kroz koje razvija specifičan, gotovo teatralan ukus.

Masquerade ar-ar1Masquerade ar-ar2Masquerade ar-ar3Masquerade ar-ar5Masquerade ar-ar6Masquerade ar-ar7Masquerade ar-ar8Masquerade ar-ar9Masquerade ar-ar10Masquerade ar-ar12Masquerade ar-ar13Masquerade ar-ar14Masquerade ar-ar15Masquerade ar-ar16Masquerade ar-ar17