Username *
Password *
Remember Me

Concept store koji nudi dizajn naših autora od glave do pete otvorio se jučer u centru Zagreba: Dboxx modna je destinacija koja nudi kreacije Marina Design, Blackpearl, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Robert Sever, Ruke, Jet Lag, Clox, Borša Bag, Mara D, Clox, Little Wonder, Ivančica Hrustić, Nataša Jeletić, Belma Tvico, Bag, Carol Studio... - Primijetili smo kako na našoj modnoj sceni nedostaje mjesto na kojem možete pronaći više domaćih brandova - istaknula je Mateja Stipić, voditeljica projekta Dboxx - a s druge strane, ima jako puno dizajnera koji rade, stvaraju i imaju određeni krug obožavatelja iako nisu stalno prisutni na jednom prodajnom mjestu. Zato je naša želja bila otvoriti mjesto koje će ponuditi dizajnerima priliku da dođu do svojih kupaca - .

DBOXX 28


Zanimljivo je vidjeti kreacije naših dizajnera na jednom mjestu, i to još u dućanu. Sada je važno da predvide ukuse i održe kvalitetu na jednom višem nivou jer slučajni kupac može biti najstroži kritičar. Situaciju je komentirala Jasmina Arnautović iz Jet Laga: - svjesni smo da krojevi moraju biti savršeno izvedeni i na to jako pazimo. Želja nam je proširiti krug kupaca, iako imamo već odličnu bazu naših obožavatelja. Trudit ćemo se opravdati njihova očekivanja i održati kvalitetu, tako da planiramo dosta ulaganja u naše kreacije u skorašnje vrijeme - .

DBOXX 23


Otvorenje concept storea prati i web shop koji će ponudu učiniti još dostupnijom, a osim brandova koji su prisutni u trgovini, u online ponudi bit će i Jelena Holec, Chicks on chic, Pupa Franca, Mucca, Tie me, Frajerica, Dott., Revolt te Torba.

Mateja Stipić i Azra Kmetaš DBOXX
Mateja Stipić i Azra Kmetaš

 

DBOXX 3DBOXX 4DBOXX 6

DBOXX 2DBOXX 8DBOXX 9DBOXX 11DBOXX 13

DBOXX 18

DBOXX 20

DBOXX 21DBOXX 22