Username *
Password *
Remember Me

Proteklih nekoliko dana u Zagrebu su se održala dva predstavljanja noviteta u svijetu njege i bojanja kose: tvrtka Bahlen Beauty uvela je u naše odabrane salone inovativan brend EVO, a već niz godina prisutan kod nas, popularni Kevin.Murphy, otkrio je u Galeriji Kranjčar svoje ambasadore.

Barbara Repe
Modna blogerica Barbara Repe - jedna od Kevin.Murphy ambasadorica


Kevin.Murphy, linija ekskluzivnih proizvoda za kosu, od sada je upotpunjena Color.Me bojama za kosu. Njihove su boje za ovu sezonu izabrale: voditeljica Marijana Batinić, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, voditeljica Petra Nižetić, glumice Petra Kurtela, Marija Borić, Mila Elegović, kao i Nives Celzijus, Martina Podgorski, Barbara Repe, Boris Banović, te mnogi drugi koji su posjetili izložbu Kevin.Murphy ambasadorica.

Katica Topčić i Kevin Murphy ambasadori
Zabava na izložbi u Galeriji Kranjčar - ambasadori vole crnu odjeću i boju u kosi


Ono što se nalazi u tubi boje jednako je važno kao i boja koja iz nje nastaje, ističu uKevin.Murphyju. - Prirodno je naš izbor. Zato su sastojci u Color.Me bojama isključivo prirodni, njeguju i pomlađuju kosu bez kompromitiranja okoliša i prirode. Boje su bez PPD-a i amonijaka, i bogate su prirodnim sastojcima poput shea maslaca, nara, aloe vere i meda. Ova linija nudi 74 boje za kosu pa vjerujemo da će svatko pronaći svoju prepoznatljivu boju i nijansu - istaknula je Katica Topčić, kreativna direktorica frizerskog salona Fabula de Forma.

 

 

EVO5

EVO proizvode za kosu u zagrebačkom Bahlen Beauty showroomu predstavili su menadžer za Evropu Michael Bacon i frizer Jules Tognini. – Misija je bila kreirati inovativne proizvode koji su namijenjeni isključivo salonskom korištenju. Specifični su po tome, osim po minimalističkim pakiranjima, i po jednostavnoj uporabi kao i luksuznoj učinkovitosti - .

 

EVO2EVO3EVO 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location