Username *
Password *
Remember Me

Majstor bijele košulje nekoć je bio Gianfranco Ferre - danas se ona pojavljuje kao inspiracija za novi parfem Camicia 113, a kroz recentni dizajn prati je brend Guess koji u svojoj Jeans liniji ima nekoliko odličnih prijedloga. Rober Sever također kreira za ljubiteljice košulje, donosi je u varijanti haljine, dok je Aleksandra Dojčinović @ Lei Lou vidi kao kratku, usku, čipkastu kreaciju s velikim volanom na ramenima. Hrvatski brend Bura, koji predlaže jednostavne klasične i udobne komade, od bijele košulje stvara uski model s naglašenim i ukrašenim ramenima.

CAMICIA 113  visual

Ferre je bio autor klasične elegancije, a bijela je košulja bila njegova modna strast. Elegancija je sada i u mirisu Camicia 113: gornje note su bergamot, magnolija i božur, u srednjima su latice jasmina, iris i  ljubičica, a  bazi benzoin, mošus i pačuli. Miris je nježan, idealan za dnevne prigode, nenametljiv i romantičan. Cijene: EDP 30ml - 335,80 kn, EDP 50 ml - 435,40 kn

 

guess-jeans-main-fw15 woman-01

Guess, kao jedan od brendova koji naglašavaju zavodljivost siluete, ove je sezone oplemenio svoju bijelu košulju nadogradnjom korzeta i baroknih volana koji idu duž linije kopčanja. U liniji Two 2 Tango predlaže čipku kao bazu za bezvremenske hit komade za svaki dan i noć...

guess

Brend Bura predlaže jednostavnu haljinu s gornjim dijelom u bijeloj, plus atraktivni detalj na ramenima. Radi se o retro osamdesetima, kad su ramena bila najjači adut siluete.

BURA
Bura

 


Ženstvenost je bliska i brendu Lei Lou – dizajnerica Aleksandra Dojčinović donosi bijeli gornji dio uz suknje u boji, no ne odriče se svog  potpisa, volana u mekanoj čipkastoj izvedbi. Novi je street-style lookbook snimila Jelena Balić, a u ulozi modela je Iva Balaban. Make-up potpisuje Žana Kožul, a frizuru Teuta Mesaroš za salon Teuta.

IvaBalaban3

 


Robert Sever za RS brend predstavlja novu kampanju za kolekciju Laura. Lice je kao i uvijek zgodna Ina Marušić, fotografiju potpisuje Marko Grubišić, make-up Saša Joković a frizure Mijo Majhen. Iva na fotografijama nosi dugu košulju-haljinu, kukičane suknje i otkriva romantičan boho chic za novu jesensku modnu čaroliju.

SEVER5

SEVER