Username *
Password *
Remember Me

Ines Coronelli, jedna od naših dugogodišnjih stilistica, nedavno je zagrebačku urbanu adresu zamijenila onom egzotičnom: s one-way ticket u džepu odselila se njezina mala obitelj na prekrasno španjolsko Kanarsko otočje. Kakav je tamo život i što sve spada u njezin top 6 pročitajte u nastavku...

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 15 cr

Tetovaže!
Volim tetovaže na sebi i drugima, uvjerena sam da je ta majstorija zapravo vrsta umjetnosti. Njihova mi je povijest izuzetno zanimljiva. Iako je posljednjih godina taj trend postao mainstream radi slavnih koji se naveliko tetoviraju, čini mi se da se pojedince s tetovažama i dalje stigmatizira i ponekad ih ljudi doživljavaju kao građane drugog reda. Imam sedam tetovaža, neke su vidljive neke skrivene, a već imam dogovoren termin i za sljedeću!

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 11 cr

Familija
Najdraži moji na svijetu... 3-godišnji sin i suprug, svaki dan počinje i završava s njima. Moj sinčić centar je mog svemira, a oduvijek sam bila jako bliska s mamom i sestrom, one su mi poput najboljih prijateljica. Od kad sam postala mama, sve više imam potrebu za čestim okupljanjima. I to se sada kosi s mojim sljedećim favoritom a to su... putovanja!

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 69

Putovanja
Obožavam putovati i upoznavati nove ljude, zanimljive lokacije, razne kulture... Najbolje upoznaš neku zemlju kad se družiš s lokalcima. Momentalno mi se život i situacija u Lijepoj našoj baš i ne sviđa pa smo nedavno pomislili, zašto ne probati negdje drugdje? Tako smo kupili jednosmjerne karte i otišli na Lanzarote...
To je otok na Kanarima gdje je život lagan, miran. Mañana i Tranquillo su način života, nešto kao kod nas na otocima... pomalo i lako ćemo! Španjolci su po temperamentu slični nama, no ovdje ima dosta stranaca s kojima se družimo: iz Irske, Škotske, Engleske, Švicarske, Nizozemske, Italije, Maroka... Najbolje je kad tijekom razgovora na engleskom shvatiš da je netko iz Hrvatske, Bosne, Srbije! Naš mali već petlja na drugim jezicima, sklapa hrvatsko-englesko-španjolske rečenice i polako uči jezike te kreće u španjolski vrtić. Muž ovdje radi kao barmen u baru koji je smješten 20 koraka od plaže, pravi je Tom Cruise iz filma Cocktail! A ja sam stay home mum, radim neke svoje kreativne projekte. Ovdje stvarno uživamo s malim djetetom i glavna briga nam je hoćemo li danas na plažu ili bazen... Kad se vraćamo u Hrvatsku? Ne znam, možda za godinu, dvije, pet!

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 2

Udomljavanje kućnih ljubimaca
Imamo tri prekrasna psa i macu i zapravo svi su oni na ovaj ili onaj način spašeni. Najstarija Eni je Beaglica s Veterinarskog fakulteta na kojoj su radili pokuse, nju smo spasili prije više od 10 godina. Zoe je naša divljakuša, mješanka doge, stafforda, ptičara… za koju sam, kad sam ugledala sliku (bila je mršava, jadna, puna rana i buha) na stranici Faun Kutina znala da je naša. Miss Lilly je kavalirka (Kavalir princa Charlesa) koja je trebala biti izložbeni pas ali ima nekakav krivi zagriz pa je nitko nije htio… sada je kod nas naravno Diva i glavna maza.
Maca Kitty je također došla k nama slučajno… ja sam pronašla malu macu, slikala je i stavila na facebook a javila se moja sestra! Molim i savjetujem svakome tko razmišlja o nabavci psa ili mačke... Udomite!

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 44 cr


Cipele
Kolekcionarka sam i cipele, pogotovo stiletto, obožavam i kupujem impulzivno, naročito kad se zaljubim. Ne nužno da ih nosim nego da ih imam... gledam. Volim visoke pete ali još više  volim udobnost, tako da ih rijetko nosim. Za sada ponosno stoje u mom custom made walk in closetu by moj muž, izložene poput umjetničkih djela i lijepo im je! Imam preko 40 pari i neke još uvijek čekaju prvo nošenje.

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 14

Stare napuštene kuće, škole, hoteli...
Jako volim i svojevrsni hobi mi je otkrivanje i istraživanje starih napuštenih zgrada, tvornica, hotela, škola... uživam hodati hodnicima i proučavati ili zamišljati kako se tu prije živjelo, kako je taj prostor funkcionirao. Moja najdraža mjesta na moru su stara napuštena  osnovna škola na jednom našem otoku i hotel na obali u kojemu su nekada odsjedali Elizabeth Taylor, Richard Burton i Tito. Kad bih imala milione kupovala bih te propale investicije i uživala uređujući ih. U svoju kuću u Zagrebu smo se muž i ja zaljubili godinama prije nego smo je kupili... stari vlasnici su umrli i ona je dugo čekala baš nas! Kad smo je konačno kupili i počeli adaptirati, na tavanu i u podrumu sam pronašla prava blaga koja sam onda adaptirala, restaurirala i napravila pravi makeover. Taj namještaj sada zauzimaj posebno mjesto u našoj zagrebačkoj kući, kao hommage bivšim vlasnicima i vremenima...

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 36

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 3 cr

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 4

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 8

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 12 cr

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 17

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 22

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 26 cr

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 27

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 37

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 48 cr

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 49 cr

 

INES CORONELLI MOJIH TOP 6 57 cr
Tunis

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location