Username *
Password *
Remember Me

Nakon prvog Lego Certified Storea u Zagrebu, otvorenog prije gotovo godinu dana, još jedan otvara se uskoro u Splitu. Tako će Dalmacija od 6. listopada 2015. moći uživati u popularnim igračkama na više od 140 kvadratnih metara prostora u novom trgovačkom centru, Mall of Split. Kupcima će biti dostupan cjelokupni asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivne linije proizvoda Architecture i Technic za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju te komplet Star Wars za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

 

Lego-Star-Wars


Uz brojne komplete, od kojih je većina dostupna samo u Lego Certified trgovinama, nudit će se najširi asortiman proizvoda na jednom mjestu, a posjetitelji će moći odabrati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati u rinfuzi. Za one koji žele imati jedinstvenu figuricu, moći će je sami složiti putem Build-A-Mini pulta, na kojem će moći birati između nekoliko tisuća mogućih sastavnih dijelova i kombinacija.

Da su ove kockice i dalje najpopularnija kreativna igračka na svijetu govori čitav niz interesantnih statistika. Primjerice, kad se zbroje sve proizvedene Lego kockice od osnutka tvrtke do danas, dobivamo brojku od 120 kockica po svakom čovjeku na Zemlji. Zanimljivo je i to da se u jednoj godini proda toliko kockica da bi se njima Zemlju moglo opasati čak 24 puta (priličan uspjeh, kada se uzme u obzir da je jedna standardna kockica dugačka samo 3,2 centimetra)! Legići se proizvode od 1958. godine, a svakog se dana proizvede 60 milijardi novih elemenata, čime je Lego grupa samo prošle godine omogućila igru za više od 85 milijuna djece diljem svijeta.

 

21024 Louvre

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.