Username *
Password *
Remember Me

Dior u svojoj novoj jesenskoj kolekciji Cosmopolite donosi odličan proizvod za obrve Powder Eyebrow Pencil, a istovremeno Artdeco najavljuje Eyebrow Styling & more. Kolekcija je sveobuhvatna paleta proizvoda i tekstura za savršeno oblikovane i iscrtane obrve: tu su filler, četkica, prozirni gel, highlighter... Ovih se dana javljaju i iz Bobbi Brown: na naše su tržište stigle i Customizable palete u koje si možete složiti nijanse i tako osmisliti svoju idealnu kombinaciju make-up tonova sjenila i rumenila.  

COSMOPOLITE FALL LOOK 2015 00090 cr


Dior Cosmopolite / Powder Eyebrow Pencil sa četkicom: puderasta tekstura ponaša se poput voska i učvršćuje obrvu te je lagano tonira. Dostupno u čest nijansi, među kojima su i dvije pepeljaste. Osim obrva, u fokusu kolekcije Dior Cosmopolite su i obrazi. Diorbrush Cheek Stick Velvet Colour Creme Blush dolazi u tri crvenkaste nijanse. Kremaste je teksture koja u samo jednom potezu na obrazu ostavlja lagani trag. 5 Couleurs Cosmopolite Couture Colours & Effects Eyeshadow Palette dolazi u dvije varijante.

COSMOPOLITE FALL LOOK 2015 00020COSMOPOLITE FALL LOOK 2015 00040 crCOSMOPOLITE FALL LOOK 2015 00100 cr

 

 

Nove Bobbi Brown Customizable palete dostupne su za 2,3, 4 i 6 sjenila i rumenila. Složite si make-up kombinaciju po želji! Proizvodi su dostupni na BB prodajnim mjestima; u parfumeriji Douglas Trg i Arena Centar u Zagrebu, te u parfumeriji Anabella u Shopping centru Joker u Splitu po cijeni od 144 kn.

Customizable Palette 2and4Pan Empty FH15 RGB cr

 

 

Cjelokupna kolekcija za oblikovanje i bojanje obrva: Artdeco Eyebrow Styling Fall 2015 Collection donosi EyeBrow Filler, EyeBrow Brush, Eye Brow Set (Eye Brow Powder, Highlighter, Beauty Box, Clear Lash & Brow Gel, Applicator & Brush), Perfect Color Eyeliner i Waterproof Eye Brow Designer.

PNG-Product group Eyebrow Styling  2015 cr

Image Girl Eyebrow Styling and more 2315Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location