Volimo minimalizam / sivilo sa stilom

  Siva i crna prijateljice su Calvin Klein stila – na novoj Platinum kampanji vidimo Grace Hartzel kako nas polako uvodi u jesensku shemu prepunu tih neodoljivih hladnih metalnih tonova koji se kupaju u savršenom volumen-minimalizmu. I Kate Moss napravila je pozivnicu za novu sezonu, pa pred kamerom Davida Simsa za Love Magazine nosi zavodljive, transparentne komade s čipkom... Masovnost je pak tema novih Casio satova, predivni su u izuzetnoj hladnoći i robusnosti. Za razliku od satova, krhko djeluje dvojac za jesenski Diesel Black Gold: Julia Nobis i Reuben Ramacher odjeveni su u kombinaciju rock, punk & grunge komada. Riječ, naravno, vodi, beskrajno dobra crna. Nosi je i predivna Christy Turlington – odjenula je cool jaknu i suknju Marca Jacobsa.

  Kate Moss Sheer Looks07


  Kate Moss nosi styling s potpisom Katie Grand za novi Love magazin. Fotografiju potpisuje David Sims, make-up Lucia Pieroni a frizure Paul Hanlon.

  Kate Moss Sheer Looks06

   

  Calvin Klein Platinum Fall 2015 Ad Campaign03

  Platinum Calvin Klein donosi predivne voluminozne komade u vuni i pamuku, koje je isprobala Grace Hartzel. Aura udobnosti i elegancije prati kolekciju i ovoga puta - ovdje je očita čista i skladna definicija androginog stila. Fotografiju potpisuje David Sims.

  Calvin Klein Platinum Fall 2015 Ad Campaign05

  Calvin Klein Platinum Fall 2015 Ad Campaign02 800x1444

   


  Diesel Black Gold - eterične crne kombine haljine, kožne jakne, uska odijela, fini kaputi... - Moja je vizija bila predstaviti - istaknuo je kreativni direktor brenda Andreas Melbostad – onu jednostavnu, čistu nepatvorenu ljepotu - . 

  Diesel-Black-Gold-Fall-2015-Ad-Campaign01

  Pri snimanju smo pazili da ulovimo snagu i industrijski štih pozadine, kao i onu poetičnu notu - . Kombinaciju tih karakteristika fotograf Karim Sadli našao je, naravno, u New Yorku.

  Diesel-Black-Gold-Fall-2015-Ad-Campaign013

   

  Christy Turllington Marc Jacobs

  Za supermodel vrijeme kao da stoji - Christy Turlington kao lice nove Marc Jacobs kampanje. Djeluje poput neke elegantne gothic princeze!

  EFR-543BK-1A8VUEF-165000kn

  Brand Casio predstavio je novo izdanje luksuzne Edifice linije, obilježene konceptom izvanredne točnosti i inteligencije. Jedinstven dizajn atraktivnih modela nadahnut je trkaćim automobilima, donoseći detalje od karbonskih vlakana i kronografe inspirirane kokpitom. Zahvaljujući naprednoj digitalnoj tehnologiji, novi modeli povezuju se s pametnim telefonom putem bluetootha.

   

  EFR-543D-1A4VUEF-130000knEFR-543L-1AVUEF-130000knEFR-543RBP-1AER-180000knEFR-544BK-1A4VUEF-159000knEFR-544D-1A2VUEF-130000kn