Username *
Password *
Remember Me

Konačno, Starke dobivaju na udobnosti – Nike je predstavio prvi upgrade Converse All Star tenisica nakon 1930. godine. Nike je Converse kupio 2003., no konkretniji redizajn, što se tiče tehnologije, Starka nije dobila sve do sad. Naime, potplat je od sada pojačan Lunar jastučićima koji drže nogu i karakteristični su za mnoge profi i amaterske kreacije ovog sportskog giganta. Starka je poznata po super urbanom stilu, no činjenica je da je do sada bila previše ravna i ovo će joj osvježenje dobro doći, a i privući nove fanove.

Converse-Chuck-Taylor-All-Star-II dezeen 784 11


- Od kada je po prvi put predstavljena u 1917. godini, tenisica Chuck Taylor All Star postala je jedna od najpoznatijih na svijetu, a kroz desetljeća prihvatili su je ne samo brojni sportaši, već i glazbenici, likovnjaci... - istaknuo je Jim Calhoun, šef brenda. Danas ona ima status kakvim se mogu pohvaliti rijetki brendovi, duboko se uvukla u pore urbanih supkultura i brojnih generacija. A sada se, potvrdio je Converse, starka još bolje uklapa u moderan, aktivan lifestyle.

Converse-Chuck-Taylor-All-Star-II 1

Converse-Chuck-Taylor-All-Star-II 5Converse-Chuck-Taylor-All-Star-II 0

Converse-Chuck-Taylor-All-Star-II 8

Converse-Chuck-Taylor-All-Star-II 9

Converse-Chuck-Taylor-All-Star-II dezeen 6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.