Men's Week / plava na moru i kopnu

  Navy dani ne završavaju u rujnu – brendovi Reserved i Springfield kroz nove muške kolekcije najavljuju vladavinu plave i prirodnih tonova, Guess dolazi u znaku trapera i košulja, dok naš najbolji plivač Mario Todorović šalje morske pozdrave s priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Rusiji.

  Mario Todorovic ljeto 2

  - Odlazim u Kazanj predstavljati Hrvatsku na Svjetkom prvenstvu. Očekujem nove osobne rekorde. Natjecanje je iznimno jako, jer u predolimpijskoj godini svi očekuju isplivavanje A norme, koja vodi u Rio 2016! – veli najbolji hrvatski plivač Mario Todorović - U Kazanju sam bio 2013. godine na Univerzijadi, očekujem da će i ovog puta organizacija biti na visokoj razini. Kazanj je prekrasan grad i veselim se ponovnom dolasku. Pozivam sve da bodre hrvatski tim! - . Fotografiju potpisuje Goran Matijašec. Pripreme za Prvenstvo Mario je odradio u Americi, Šibeniku i Zagrebu. Uz dva treninga dnevno, pravo osvježenje potražio je u moru. Ususret odlasku u Rusiju, pobjede je zabilježio na Grand Prix turnirima u Sisku, Kranju i Banja Luci, te na državnom prvenstvu u Zagrebu.

   

  GUESS JEANS ADV CAMPAIGN FW15 B09lr

  Guess traper – jednostavna denim košulja slim kroja u muškoj je kolekciji nezaobilazna. Mogu je dečki nositi na hlače kakve god požele (osim na one baš fine, od odijela), a dolje dolaze tenisice ili čizme.

   

  Reserved JesenZima 15 LookBook muške linije 2

  Reserved donosi tri linije za jesen – My Suburb za vikend, Modern line za ljubitelje klasike te Unexplored za street-style ikone. Kombinacije se baziraju na prirodnim tonovima, tu su osim raznih plavih i one smeđe, zelenkaste, army, pod utjecajem modernog casual stila, u kombinaciji s dobrim čizmama.

  Reserved JesenZima 15 LookBook muške linije 1

   

  Springfield nudi odlične casual komade koji se lako kombiniraju - tu su bazične majice, udobne hlače, army ruksaci i ostali praktični komadi!

  SPRINGFIELD C 07 0266566 13900 kn cr

  Springfield

  SPRINGFIELD MAN 3

  Springfield

  SPRINGFIELD MAN 4

  Springfield

  SPRINGFIELD N 11 0286575 22900 kn cr

  Springfield

  SPRINGFIELD N 29 1756818 29900 kn

  Springfield