Username *
Password *
Remember Me

Navy dani ne završavaju u rujnu – brendovi Reserved i Springfield kroz nove muške kolekcije najavljuju vladavinu plave i prirodnih tonova, Guess dolazi u znaku trapera i košulja, dok naš najbolji plivač Mario Todorović šalje morske pozdrave s priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Rusiji.

Mario Todorovic ljeto 2

- Odlazim u Kazanj predstavljati Hrvatsku na Svjetkom prvenstvu. Očekujem nove osobne rekorde. Natjecanje je iznimno jako, jer u predolimpijskoj godini svi očekuju isplivavanje A norme, koja vodi u Rio 2016! – veli najbolji hrvatski plivač Mario Todorović - U Kazanju sam bio 2013. godine na Univerzijadi, očekujem da će i ovog puta organizacija biti na visokoj razini. Kazanj je prekrasan grad i veselim se ponovnom dolasku. Pozivam sve da bodre hrvatski tim! - . Fotografiju potpisuje Goran Matijašec. Pripreme za Prvenstvo Mario je odradio u Americi, Šibeniku i Zagrebu. Uz dva treninga dnevno, pravo osvježenje potražio je u moru. Ususret odlasku u Rusiju, pobjede je zabilježio na Grand Prix turnirima u Sisku, Kranju i Banja Luci, te na državnom prvenstvu u Zagrebu.

 

GUESS JEANS ADV CAMPAIGN FW15 B09lr

Guess traper – jednostavna denim košulja slim kroja u muškoj je kolekciji nezaobilazna. Mogu je dečki nositi na hlače kakve god požele (osim na one baš fine, od odijela), a dolje dolaze tenisice ili čizme.

 

Reserved JesenZima 15 LookBook muške linije 2

Reserved donosi tri linije za jesen – My Suburb za vikend, Modern line za ljubitelje klasike te Unexplored za street-style ikone. Kombinacije se baziraju na prirodnim tonovima, tu su osim raznih plavih i one smeđe, zelenkaste, army, pod utjecajem modernog casual stila, u kombinaciji s dobrim čizmama.

Reserved JesenZima 15 LookBook muške linije 1

 

Springfield nudi odlične casual komade koji se lako kombiniraju - tu su bazične majice, udobne hlače, army ruksaci i ostali praktični komadi!

SPRINGFIELD C 07  0266566 13900 kn cr

Springfield

SPRINGFIELD MAN  3

Springfield

SPRINGFIELD MAN  4

Springfield

SPRINGFIELD N 11  0286575 22900 kn cr

Springfield

SPRINGFIELD N 29  1756818 29900 kn

Springfield