Username *
Password *
Remember Me

U sklopu drugog dijela globalne Superstar kampanje, glazbena zvijezda Pharrell Williams okupio je svjetski renomirane umjetnike koji su osmislili novu Adidas Originals Superstar Supershell Artwork kolekciju.- Zahvalan sam Adidasu što mi je pružio priliku da tenisice postanu platno genijalnim umjetnicima i omogućio da njihova djela predstavimo svijetu - rekao je Pharrell Williams o novoj kolekciji i suradnji. U dizajniranju nove kolekcije osim samog Pharrella, sudjelovali su američki suvremeni umjetnik Tood James, američki fotograf Cass Bird i japanski suvremeni umjetnik Mr.

Originals Superstar Supershell FW15 S83354 MR Mr.Kaikai Kiki Co. Ltd. All Rights Reserved cr
Artwork by Mr. ©Mr./Kaikai Kiki Co., Ltd. All Rights ReservedU Hrvatskoj će ekskluzivno biti dostupna tri modela u bijeloj boji iz Artwork kolekcije i to model Pharrella Williamsa (S83368), Tooda Jamesa (S83356) i MR.-a (S82254) po cijeni od 919 kuna. Tenisice će biti dostupne od 7. kolovoza 2015. u svim adidas shopovima.

 

Originals Superstar Supershell FW15


Tood James - proslavljeni umjetnik iz New Yorka čije su slike i instalacije bile djelom izložbu u galerijama i muzejima diljem svijeta, uključujući i najveću svjetsku izložbu suvremene umjetnosti - Venecijanski bijelane. Za radove inspiraciju pronalazi u subotnjim crtićima, grafitima, američkoj popularnoj kulturi i svjetskim događajima.
Cass Bird - poznati fotograf, umjetnik i redatelj koji živi i radi u New Yorku. Njegova spontanost i mladenački stil omogućili su mu rad na mnogim priznatim projektima i kampanjama, a stalni je suradnik američkog i britanskog izdanja magazina Vogue te magazina i-D, Hobo, Details, GQ i New York Times magazina.
Mr. - priznati japanski suvremeni umjetnik s nizom radova usko vezanim za estetiku i stil, a najviše se izražava kroz slikanje, stvaranje skulptura i video animacijama. Motiv djevojke kroz prizmu anima stila predstavlja jedinstveni japanski koncept prikaza ljepote i seksualnosti u suvremenom svijetu. 2014. režirao je glazbu u video spotu Pharrella Williamsa za njegovu pjesmu It Girl.

 

Originals Superstar Supershell FW15 Pharrell S83368 visual cr

Pharrell Williams

 

Originals Superstar Supershell FW15 S83356 ToodJames cr

Tood James

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location