Username *
Password *
Remember Me

Najradije bi se sakrio u hlad, ali ima tako dobre majice da ih je šteta ne prošetati plažom ili užarenim gradskim asfaltom: Barba širi svoju ponudu na cool muške majice s motivima bršljana, palme i tropa. Kakve veze imaju spomenute biljke i brada? Slični su u dizajnu i obliku! Naravno, autor brenda Dalibor Jakus napravio je i kampanju – fotografije potpisuje Zvonimir Ferina ispred čijeg se objektiva našao model Marko Drčić (s nezaobilaznom bradom).

Barba Jardin 2


U šetnji skrivenim ulicama, Barba otkriva svoje pravo ljetno lice s nekoliko motiva: - tu su ilustracije Hedera helix (bršljan), Phoenix canariensis (kanarska datulja), te jedan unisex model majice bez rukava s ilustracijom bradatog muškarca i biljke Monstera deliciosa (monstera) – objasnio je Jakus. Majice su napravljene od finog stopostotnog pamuka te su ravnog i užeg kroja.

Barba Jardin 8


- Željeli smo povezati vriježe muške brade i botanički je odrediti, odnosno unijeti kolorit u te viseće bradate vrtove. Otprilike kao kad lončanicu postavite na okno prozora i uživate u svom kutku zelenila – pomalo za sebe, a pomalo zbog pogleda s ulice - ističe je Dalibor Jakus, osnivač branda BARBA.

Barba Jardin 1


- Kolekcija BARBA majica Jardin je limitirana, a možete je nabaviti narudžbom na službenoj Facebook stranici branda (www.facebook.com/Barba.kolekcija) ili na sljedećim lokacijama: Le prase (Radićeva 5) u Zagrebu ili Butiga Concept Store (Kraljskog dalmatina 1) u Zadru.

 

Barba Jardin 9Barba Jardin 3

Barba Jardin 10Barba Jardin 6 crBarba Jardin 7 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location