Username *
Password *
Remember Me

Katy Perry bit će zvijezda H&M blagdanske kampanje, najavio je high-street brend, a Trussardi i De Rigo Vision potpisali su ugovor za okvire koje najavljuju od sljedeće godine... No, vratimo se u sadašnjost: Carpisa i Yamamay imaju super stylish komade za plažu – šarene baciće u tonovima ljeta i torbe od gume ili pletene, praktične za po danu i navečer. Hit sezone su ruksaci šarenih motiva, odlični ne samo za vruću plažu već i neku urbanu sredinu!

 BTS HM Holiday 2015 Campaign cr

Katy će se pojaviti u globalnoj televizijskoj i tiskanoj kampanji koja slavi blagdane u H&M-ovom stilu prepunom blagdanskog veselja koja će biti pokrenuta u studenom 2015. - Oduševljeni smo što će Katy Perry biti zvijezda naše blagdanske kampanje ove godine. Obožavamo sve na Katy, od njenog nevjerojatnog talenta i energije do njenog razigranog smisla za osobni stil - kaže H&M-ova glavna dizajnerica Pernilla Wohlfahrt.

Sketches Trussardi Eyewear 1Sketches Trussardi Eyewear 2

Trussardi, simbol talijanske kvalitete i inovacije, i De Rigo Vision S.p.A., vodeća svjetska grupacija u području proizvodnje naočala, potpisali su licencni ugovor koji je od iznimnog značaja za dizajn, proizvodnju i globalnu distribuciju kolekcija optičkih i sunčanih naočala. Tomaso Trussardi, glavni izvršni direktor Trussardi Grupe dodao je: „De Rigo Vision je naš idealan partner: obje su tvrtke obiteljske s istim poduzetničkim pristupom. Od samog početka, naša je suradnja iznimno produktivna te sam uvjeren da će naše partnerstvo biti uspješno i dugotrajno.“ .

Yamamay summer - torbe idealne za plažu i gradsku vrevu

carpisa1 crcarpisa2carpisa3carpisa4 cr

 

 

Yamamay badići - od pruga do cvijeća

yamamay1yamamay3yamamay5yamamay6yamamay7yamamay26yamamay30

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location