Username *
Password *
Remember Me

Osvježavajućeg imena, tunike Watermelonski donijele su nešto friško na našu scenu - baza su preslatke, šarene ilustracije od kojih sve počinje. – U razgovoru s Anitom (druga polovica Watermelonskog) – ističe dugogodišnja ilustratorica Branka Nikolić Hollingsworth, spomenula sam joj ideju da namjeravam raditi ilustracije koje bih printala na materijal, koji bih onda šivala u tunike. U tom trenutku sam već imala dizajn tunike, a Anita se nadovezala da je baš nedavno razmišljala kako bi bilo super imati majice/haljine/tunike koje bi bile dizajnirane tako da kad se prijateljice koje ih nose zagrle, čine jednu sliku! I to je bilo to. Spojile smo se kao dvije puzzle! - .

FB JUNGLE BOOGIE
Motiv Jungle Boogie


- Iako je polazište ilustracija, želimo da se crtež sviđa ženama i da se dobro osjećaju u Watermelonski tunikama. No, istovremeno, želimo i da izrada tunike, od skice, preko printa do šivanja i promocije, bude zabava za nas. Što se tiče kroja, on mora biti prilagodljiv svakom obliku tijela i nosiv u više prigoda te uz razne modne dodatke... najsretnije smo kad nam naše klijentice pošalju fitku u svojoj Watermelonski! - .

FRIENDS ZUTO PLAVE


- Dvije tunike zajedno čine ilustraciju u cjelini stoga nam je trebala što veća ilustracija. Rezultat je digitalni otisak na veliki format (150x100cm) koji se radi u Engleskoj jer kod nas takav tisak na tekstil nismo našle. Inspiracija stiže sa svih strana, ulica, Internet, priroda... Pratim brojne umjetnike u njihovom radu: Geninne Zlatkis, Luli Sanchez, Manon Gauthier, Donatella Crippa i druge koji su mi veliki poticaj i inspiracija. Velik je izazov pronaći ideju koja će funkcionirati kao ilustracija, ali i izgledati dobro na tunici – zaključuje Branka.

ilustracija-zute


Tunika je, kao jednostavan odjevni komad koji može poslužiti kao baza stila za sve sezone, kod Branke i Anite naišla na super podršku – još kad je tu originalna ilustracija, Watermelonski postaje jedan od onih cool komada sezone!

 

SISTERSplave-crne

baby-crvena-Jazz

Jasenka, jedna od ljubiteljica Watermelonski tunika, izabrala je crvenu varijantu

zuta-laura

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location