Username *
Password *
Remember Me

Naravno, crne su i krasi ih posebna estetika jer Coded Edge donosi accessories koji se fino stapa s njihovim minimalističkim goth izričajem. - Na ljetnim vizualima smo odlučili s limitiranom kolekcijom naočala kombinirati neke od najpraktičnijih komada iz aktualne kolekcije Helskor - ističu autori Silvio Ivkić i Jure Perišić. - Ulogu modela ove sezone smo prepustili nekim od najdražih nam ljudi na modnoj sceni koji su obilježili Coded Edge kao brend. Pa ćete na vizualima vidjeti poznatu mladu dizajnericu Mariju Kulušić, manekenku Teu Kramer koja je zaslužna za dojmljivi trenutak prolaska kroz vodu na reviji Coded Edge prije godinu dana te drage nam Anju Polić, Lovru Peranića i Karla Fadića - .

Coded Edge Black Summer  5


Naočale su napravljene u suradnji s brendom Hollywood, čije autorice Maja i Lana Humljak ističu: - za svaki kupljeni primjerak naočala sadi se po jedno drvo. Kupcu koji to želi, dostavljaju se koordinate posađenog stabla. Za posuđenu jednu granu, prirodi se vraća cijelo stablo. Naziv brenda sastoji se od riječi 'holy' koja na engleskom znači sveto, a 'wood' je drvo. Koncepcija branda je vratiti prirodi život kao zamjenu za proizvod (sunčane naočale) koji nam je ona dala i koji kao i sve ostalo ne bi mogao nastati bez nje. Nakon uspješnog plasiranja prve kolekcije, nova je kolekcija sunčanih naočala brenda Holywood ekskluzivno izrađena u suradnji s hrvatskim modnim dvojcem –

Coded Edge Black Summer  3


Limitirana kolekcija sunčanih naočala već je dostupna u koncept storeovima u Zagrebu pa ih tako možete pronaći na sljedećim mjestima: Galerija Link (Radićeva 27), Croatian Design Super Store (Martićeva 4), Muzej suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17).

 

Coded Edge Black Summer  1Coded Edge Black Summer  2Coded Edge Black Summer  4Coded Edge Black Summer  6

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location