Username *
Password *
Remember Me

Što dobijete kad „spojite“ ultra – modernu mint nijansu i legendu Johna Lennona? Cool model Lennonica i najbolju asocijaciju na hipije - sunčane naočale iz predivne nove Ghetaldusove kolekcije Vintage.

10

Kreacije potpisuju dizajneri Anamarija Brkić i Mauro Massarotto: njihov je rad reinterpretacija originalnih modela iz 60-ih, 70 – ih i 80 – ih.
To je više od vintagea. To je istinski retro u bojama novog milenija! A tko će bolje razumjeti retro nego ljudi iz Ghetaldusa, tvornice koja u okolici Zagreba postoji od 1948. godine.

Radi se o deset modela različitih boja i veličina. 

Plastični modeli (GS603, GS126, G12, G172, GS170, G13) izrađuju se posebnom tehnikom injekcioniranja, a nakon brojnih obrada, naočale se završno lakiraju, te se u njih ugrađuju bojane organske leće na koje se prethodno nanosi zaštitni UV sloj.

Metalni modeli (S251, S456, S253) izrađeni su od plemenitih materijala poznatih kao Alpaka i Monel, točnije od žice koja je po sastavu mješavina bakra, nikla, cinka, željeza i drugih elemenata u tragovima. Modeli sadrže bojane i lakirane organske leće.

Cijene se kreću između 400 i 440 kn, ovisno o modelu.

Modeli iz kolekcije sunčanih naočala Ghetaldus Vintage od 28. travnja 2012. u prodaji su na www.ghetaldusvintage.com i u Ghetaldus Pop Up Store na zagrebačkom Zrinjevcu (Trg N.Š. Zrinskog 17, Zagreb).

1235678911

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

lenonke su super, ali ja bih radije tamnije leće ;-)

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Genijalne su mi ove druge po redu . I na nekome odlično stoje zavidim im . Ja imam usko lice pa mi rijetko koje naočale stoje pa ludujem.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Prve i treće iz prvog reda su mi apsolutno prekrasne! Nažalost, imam jako malu glavu pa mi većina tih većih naočala stoji kao kravi sedlo

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location