Username *
Password *
Remember Me

Prvi Aelia Duty Free shop u Hrvatskoj otvoren je u prostorima zagrebačke zračne luke Pleso, uz visoke uzvanike i menadžere društva Société de Distribution Aéroportuaire (SDA), tvrtki LS travel retail i Aelie. Novi Aelia Duty Free multi-store prostire se na 600 kvadratnih metara, a putnicima će biti dostupno više od 9000 različitih proizvoda najprestižnijih međunarodnih brendova kao što su Chanel, Dior, Hermes, Hugo Boss, Lacoste, Montblanc, Swarovski, Pandora, Chivas, Hennessy, Dom Perignon, ali i hrvatske marke kao što su Kraš, Zigante tartufi, Badel, Bioaromatika, Stela Mediterranea, Kozlović, Đanić, Nautilus i mnogi drugi.

beautiful scarves


SDA, zajednički pothvat podružnice Aelia tvrtke Lagardere Services travel retail i Aéroports de Paris koja posluje u pariškim zračnim lukama Paris-Charles de Gaulle i Orly, ovom akvizicijom po prvi puta širi svoje poslovanje izvan granica Francuske.

 Željka Fičko direktorica SDA
Željka Fičko

Željka Fičko, direktorica društva SDA u Hrvatskoj, povodom otvaranja nove trgovine Aealia Duty Free izjavila je: „Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku surađivati s jednom od najboljih svjetskih tvrtki na području putničke maloprodaje. Riječ je o suradnji koja će nas dodatno osnažiti u nastojanju da pružimo najbolje moguće iskustvo putovanja našim stranim i domaćim putnicima, na što nas obvezuje i status najveće i najvažnije međunarodne zračne luke u Hrvatskoj.“

 

Furla-Handbags-Fall-Winter-2014-2015-2


Guy Bodescot, izvršni direktor Société de Distribution Aéroportuaires, istaknuo je: „Zagrebački projekt pokazao je da ne moramo pokrenuti novi projekt svaki put kad želimo surađivati. Ovo će zasigurno pomoći daljnjem razvoju Međunarodne zračne luke Zagreb”. Bodescot je dodao i kako je riječ o odličnoj prilici za razvoj njihovih aktivnosti izvan Pariza te prezentaciju stručnosti na polju putničke maloprodaje utemeljene na najvišim standardima kupovanja, čime će se zagrebačka maloprodaja svrstati u europsku prvu ligu.

 

swarovski

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.