Username *
Password *
Remember Me

Roksanda Ilincic u svojoj novoj resort kolekciji za 2016. kombinira snažni grafički kubizam i raskošnu nježnu siluetu: koloristički je izazov pravi bonus ove slavne britanske dizajnerice. Poznata po hrabrom korištenju boja i motiva, autorica smjelo spaja oštre linije s nježnim teksturama te od njih stvara haljine idealne za sve stilske izazove - njezin je izričaj uvijek retro, jer siluetu nježno grle ove mekane kreacije u A-formi. Tu su osim divnih toaleta i široke hlače kao i voluminozni kaputi.

Roksanda Ilincic Resort 2016

Nepogrešivo kombinira boje i predlaže jače tonove, pored pastelnih koji su uvijek prisutni u njezinim kolekcijama. No, tu priča ne staje, jer Roksanda uvijek kroj začini velikim dimenzijama, na primjer širokim ovratnicima i rukavima, dok na cipelama predlaže simpatične kockaste mašne. Ako je kroj bazičan i jednostavan, onda kolorit ima pravo na super-kreativnu igru, uvjerena je ova slavna dizajnerica i jedna od onih čije su kolekcije tražene ne samo kod nepoznatih, već i vrlo poznatih klijentica. 

Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 40Roksanda-Ilincic-Resort-8Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 3Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 5Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 12Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 13Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 17Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 19Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 22Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 26Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 28Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 33Roksanda-Ilincic-Resort-SS16 39

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.