Username *
Password *
Remember Me

Design in Croatia EXPO+SHOP projekt, prodajna izložbu poznatih hrvatskih modnih i produkt dizajnera, u trajanju od 3.7. do 25.9.2015., održat će se u prostoru dubrovačke Luže.

 

SHERRIFFANDCHERRY SS15 CAMPAIGN
Sherriff & Cherry


Izložba u organizaciji MasterCarda predstavit će radove najboljih hrvatskih dizajnera i dizajnerskih studija kao što su Adrian Croatia, Sherriff & Cherry, Artisan, Prostoria, Xenia design, Ksenija Jurinec, Davorin Kulaš, Studio Grupa, Oaza i mnogi drugi.

Projekt je platforma afirmacije hrvatskog produkt dizajna, ujedno i projekt koji predstavljanjem kreativnih promišljanja hrvatskih dizajnera približava i omogućuje svim domaćim i stranim gostima Dubrovnika dostupnost originalnog hrvatskog dizajnerskog proizvoda. Uglavnom već etablirani dizajnerski hrvatski komadi produkt i modnog dizajna, dizajna nakita, dječjih igračaka, konceptualnih ideja i priča, funkcionalni su predmeti s estetskom komponentnom koji povezuju hrvatsku tradiciju i suvremenu umjetnost. Turisti i suveniri se u sociološkim interpretacijama mijenjaju i izgrađuju kroz vrijeme, prostor i značenja; kako je suvremeni turist postao i putnikom, nerijetko avanturistom, tako i pojam suvenira nadilazi kontekst detalja tradicijske kulture, prelazeći u polje dizajna koji formira i kulturni identitet zemlje.

 

ADRIAN CROATIA IVANA OMAZIĆ

Adrian Croatia / autor Ivana Omazić

 

ATMOSFERA boomerang LoungeChair75

Atmosfera / Boomerang sjedalica

 

DAVORI KULAŠ

Davorin Kulaš

 

DROBILICA ZA LAVANDU

Drobilica za lavandu

 

ERA GEMMA

Era Gemma

 

Grupa ILI ILI 2012 Berislava Picek 3

Grupa ILI ILI 2012. / foto: Berislava Picek

GRUPA PROSTORIA 3angle

Grupa Prostoria

OAZA ROGOZ cr

Oaza Rogoz

 

Ruđer Novak-Mikulić i Marija Ružić Shift   samostojeća lampa ARTISAN

Ruđer Novak-Mikulić i Marija Ružić Shift /  samostojeća lampa Artisan

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.