Username *
Password *
Remember Me

Dizajn voli kriterij praktičnosti – jedna od takvih zahvalnih simbioza je jakna koja ima svoje džepno pakiranje, kapuljaču i kao motiv hommage organskim i futurističkim formama: 3 in a bundle kreacija je naše dizajnerice Jelene Holec koja večeras u Superstoreu u Zagrebu predstavlja svoj novi projekt. Dobro je imati nešto takvo u torbi kad nas iznenadi ljetni pljusak... A još je i stylish!

 DSCF1957 cr

Praktična i sklopiva kratka jakna zahvaljujući impregniranom sloju služi kao i kabanica. Uz jednostavnu i laganu upotrebu jaknu-kabanicu čine originalnom specifični tekstilni uzorci, koji su aplicirani na tekstilnu površinu digitalnim postojanim tiskom. Sami uzorci nastaju seciranjem, zrcaljenjem i multiplikacijom elemenata, te njihovim preslagivanjem. Kao rezultat dizajnerskog procesa početni se element dovodi do neprepoznatljivosti i potpuno se apstrahira, stvarajući šarene floralne i futurističke uzorke koji generiraju iz prirode, arhitekture ili mišićne konstrukcije ljudskog srca.

DSCF2035 cr


3 in a bundle prototip proizvoda prvi put je predstavljen na prestižnoj izložbi Young Balkan Designers 2015. čiji su selektori bili renomirani internacionalni produkt dizajneri među kojima je i poznat dizajner interijera Konstantin Grčić. Produkt je realiziran kao dio aktivnosti projekta Croatian Design Superstorea, koji lansira rad mladih dizajnera olakšavajući put od ideje do tržišta.

Foto: Sanjin Kaštelan

jakne jelena holecDSCF2038 crDSCF2069 crIMG 0405 crIMG 0411 crIMG 0414 crIMG 0417 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location