Username *
Password *
Remember Me

Sara Lončarić @ Blackpearl tijekom druge i ujedno posljednje večeri ovosezonskog Fashion weeka Zagreb koji se održao na terasi kluba Johann Franck, odvela nas je u sedamdesete: cure su nosile pelerine s krznom (riječ je o jesenskoj kolekciji), šešire Nade Kobali i ultra visoke trapezice, ponegdje u žutoj koja je razbila sklad tamnih šumskih tonova. Marina Lacković - Larie predstavila je kreacije s naglaskom na strukirane modele pedesetih i ponudila dobre koktel haljine i jaknice, ali i rokerske hlače i army jakne, dok je Ana Kujundžić kao i uvijek kolažirala, aplicirala i konstruirala trakaste teksture na art komadima.

4. SARA LONČARIĆ BLACKPEARL 11
Sara Lončarić / Blackpearl

Bio je kod nje i jedan muški model: prsluk s resicama koje ulaze u tkaninu i povlače se po želji kreirajući različite teksture zapravo je dobar androgini komad. Još jednu suradnju, ovoga puta na etno temu napravio je Igor Galaš s Mariom Treščecom, stilistom kose koji radi i impresivna oglavlja. Kolekciji koja je pobijedila na Etno kreaciji Hrvatske ime je 7 Nit. Mandali Mendrilla donosi Wish Tree Dress – haljinu koja ima utkane ispisane želje i vizije, a koju će predstaviti na tjednu mode u Parizu ali i gradovima poput Londona, New Yorka, New Delhija i Monaca. Autorica se inspirira jogom i mirom, kreacije su od svile bogate aplikacijama. Slikarstvo i odijevanje i ovoga je puta kombinirala Ivana Popović: lagane fluidne svilene haljine, majice i hlače s crtežima otkrivaju i njezin vlastiti lik. - Vrijeme je da se umjetnost u potpunosti preseli na modne piste – komentirala je autorica, akademska kiparica i dizajnerica.

1. LARIE MARINA LACKOVIĆ 2
Marina Lacković / Larie

 

3. ANA KUJUNDŽIĆ 1
Ana Kujundžić

 

5. IGOR GALAŠ MARIO TREŠĆEC 24
Igor Galaš i Mario Treščec

 

8. IVANA POPOVIĆ 37
Ivana Popović

 

7. MANDALI MENDRILA 8
Mandali Mendrila

 

 

 3. ANA KUJUNDŽIĆ 2

Ana Kujundžić (gore i dolje)

3. ANA KUJUNDŽIĆ 7

 

 

Sara Lončarić Blackpearl:

4. SARA LONČARIĆ BLACKPEARL 234. SARA LONČARIĆ BLACKPEARL 21

4. SARA LONČARIĆ BLACKPEARL 24. SARA LONČARIĆ BLACKPEARL 74. SARA LONČARIĆ BLACKPEARL 104. SARA LONČARIĆ BLACKPEARL 18

 

 

Marina Lacković Larie:

1. LARIE MARINA LACKOVIĆ 31. LARIE MARINA LACKOVIĆ 21

 

 

Igor Galaš & Mario Treščec:

5. IGOR GALAŠ  MARIO TREŠĆEC 85. IGOR GALAŠ  MARIO TREŠĆEC 95. IGOR GALAŠ  MARIO TREŠĆEC 115. IGOR GALAŠ  MARIO TREŠĆEC 18

 

 

Ivana Popović:

8. IVANA POPOVIĆ 3

8. IVANA POPOVIĆ 148. IVANA POPOVIĆ 168. IVANA POPOVIĆ 198. IVANA POPOVIĆ 21