Username *
Password *
Remember Me

Mario Valentić zaplesao je uz ritmove i okuse kubanske atmosfere, koktel majstori otkrili su recept za najfiniji koktel Mojito, nogometaš Luis Ibanez otkriva svoje trenirano tijelo za kampanju Royal Bride, Ranko Vučinić jedan je od autora koji pišu za magazin o Hrvatskoj, Cro Life, a slavni glumac Johhny Depp postao je lice Dior parfema koji stiže u jesen.

Mario Valentic Mirna Medakovic
Mario Valentić zaplesao je s Mirnom Medaković na zagrebačkom Strossu


Kubanska atmosfera preselila se na jednu večer u Zagreb i zagrijala zagrebački Stross. Inspiriran Kubom današnjice Havana Club Mojito Embassy pop up bar dočarao je autentičan okus suvremene Havane. Iako je poznato da su za pripremu Mojita potreban rum, menta, šećer, limeta i mineralna voda, vrhunski koktel majstori - Vjenceslav Madić Kishoni, Mario Majcen, Ante Žigo, Davor Supina i Danijel Knežević otkrili su u čemu je tajna kod same pripreme. Naglašavaju kako su najvažnije stvari za pripremu svježe namirnice i kubanski rum Havana 3 años.

Radionica Mojita

Najbolji rum za pripremu Mojita, Havana Club 3 años koriste i najpoznatiji barovi na Kubi poput Bodeguita Del Medio i Floridita bara. Radi se od 100% prirodne kubanske šećerne trske i dozrijeva najmanje tri godine u bijelim hrastovim bačvama, gdje se razvijaju arome cvijeća, šećerne trske, ljekovitog bilja i limete, zbog čega se izvrsno uklapa u koktele, posebno mojito.

Originalan recept mojita kojeg su na radionici koristili vrhunski koktel majstori potječe iz poznatog bara Bodeguita Del Medio bar, koji se nalazi u srcu Havane, gdje se priprema desetljećima.

 

ibanez royal bride

Luis Ibanez lice je nove kampanje Royal Bride – nogometaš nosi odijelo Royal Black, brenda koji je specijaliziran za izradu odijela za svečane i poslovne prigode.

 

johnny-depp-dior-homme-fragrance
Zgodni Johhny novo je lice Dior parfema koji na tržište stiže u rujnu. U svom prepoznatljivom frajerskom stilu, glumac otkriva grunge stranu slavnog francuskog brenda.  

 

PR guru Ranko VucinicPR stručnjak Ranko Vučinić


Ranko Vučinić drži prvi broj magazina Cro Life: radi se o besplatnom dvojezičnom mjesečniku koji će početkom svakog mjeseca biti dostupan u našim vodećim hotelima, hostelima, uredima turističkih zajednica, noćnim klubovima, café barovima i restoranima. Magazin prati aktualna hrvatska događanja u modi, sportu, hrani, glazbi… Među autorima prvog broja su i Ida Prester, Tomo in der Muhlen, Sanja Muzaferija i Stjepan Hundić.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location