Username *
Password *
Remember Me

- Inspiracija umjetnošću došla je nakon sasvim neobveznog posjet izložbi Joana Miróa u Zagrebu - priča dizajnerica Ana Bogdan. - Energija njegovih radova ostavila je snažan dojam na mene, toliko da je svaki moj kreativni proces jednostavno vodio u tom smjeru što je rezultiralo kolekcijom Metamorphosis. Mislim da sam ovom kolekcijom postigla idealan omjer između ekstravagantnog i komercijalnog te da će to biti nit vodilja za moj daljnji rad - .

Kolekcija Metamorphosis 8


Haljine s apstraktnim motivima snimljene su na Pauli Amižić iz Profile Models, u okolici Splita, usred masivnih kamenih zidova koji dodatno naglašavaju energičnost kolekcije. Autorica je koristila mikrofibru, eko kožu, pamuk i poliester, a styling su definirale torbe s detaljima od prozitnog PVC-a. Fotografije potpisuje Ivan Gudić, a make-up Matija Marin. Ana Bogdar koristi ženstvene forme poput jednostavne haljine, majica i suknji, na kojima radi kontraste bojom i uzorkom traga slikarskog kista. Rezultat je nosiva kolekcija za dan i večer koja nudi one praktične komade s pomakom.

 

Kolekcija Metamorphosis 1Kolekcija Metamorphosis 2Kolekcija Metamorphosis 4Kolekcija Metamorphosis 5Kolekcija Metamorphosis 6Kolekcija Metamorphosis 7Kolekcija Metamorphosis 9Kolekcija Metamorphosis 10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location