Username *
Password *
Remember Me

More more ime je nove kolekcije frizura poznatog zagrebačkog studija Etra, a kroz kampanju kreativna direktorica Petra Granić ističe i važnost brige o okolišu: - važno je biti osviješten i znati da za ljepotu i zdravlje nije samo dovoljan prirodan preparat kojeg stavljamo na kosu, već i paziti na okoliš kojim smo okruženi - objasnila je Petra. - Moramo održavati prirodu i paziti kako se prema njoj ponašamo, trebamo pozitivno djelovati i pokušati je zaštiti od loših utjecaja i mogućih onečišćenja. Važna je njega izvana, isto tako i iznutra, a vrlo bitno je osvijestiti se ekološki te graditi i njegovati prirodu koja nas okružuje, kako bi se ostvario krug koji dolazi i do našega zdravlja i ljepote življenja. Kad njegujemo prirodu, njegujemo i sebe - .

 more2

- More nas uvijek asocira na prirodne ljepote, opuštanje, veselje i lakoću postojanja koja nas prožima tijekom najljepšeg godišnjeg doba, a to je za mene ljeto – otkriva Petra. - Upravo to su najljepši darovi prirode Jadranskog mora, a kako bismo očuvali ovaj neprocjenjivi dragulj moramo razmišljati i o ekologiji. Novom kolekcijom slavimo osjećaje koje u nama budi ljetno uživanje, dok pritom moramo biti svjesni kako u današnje moderno doba moramo biti odgovorniji prema našoj obali - .

more1

Studio Etra veliku pažnju posvećuje idealnom rezu koji je vrlo lako održavati kod kuće. To je vidljivo i u novoj kolekciji koja predstavlja prepoznatljivi pixie, bob i lob frizuru koje su na glasu jedne od najljepših frizura današnjice. U novoj kolekciji More more predstavljene su tri jednostavne frizure, a rađene su posebnom tehnikom pramenova koja u kombinaciji s individualno rađenom bojom pristaje svakoj ženi.

more7

Novitet nove kolekcije je tehnika pramenova move colors – riječ je o originalnoj tehnici vodoravnih pramenova koju je osmislila Petra Granić. Ova tehnika se može prilagoditi svim dužinama kose. Veliki plus move colors tehnike je da ne postoji izrast, a pruža odmak pomalo dosadnoj i jednoličnoj boji. Može se raditi u svim nijansama, ovisno o želji klijenta. - Onima malo hrabrijima preporučujem ovaj način igre s bojom kose! Slobodno se prepustite i uživajte u novitetima koje nudimo za ljeto - poziva Petra.

more10

Modeli: Josipa, Maria, Luna
Dizajn fotografije: Marko Dragičević
Fotograf: Ines Ličina
Šminka: Ivana Billy Bilandžija
Autor koncepta: Petra Granić

more11more12

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location