Username *
Password *
Remember Me

Cipele koje su proslavile seriju Seks i grad te su djelomično zaslužne za status slavne Sarah Jessice Parker kao modne ikone, sinoć su stigle u Zagreb i predstavljene su u shopping centru City Center One East u sklopu izložbe We Love Shoes. Vintage i novije kreacije brendova Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Christian Louboutin i Vivienne Westwood prije nas bile su izložene pred londonskom publikom, te predstavljaju presjek modela autora koji su posljednjih desetljeća uvelike utjecali ne samo na večernji styling, već i cipelu kao modni objekt.

We Love Shoes Christian Louboutin


Štikla se u posljednjih petnaestak godina transformirala u avangardnu ikonu, demonstratoricu fuzije stilova i detalja. Danas imamo statement cipele u brojnim varijantama, one su zvijezde sezone i sve su samo ne jednolične. Ono što je nekad bilo nezamislivo, poput elegantne večernje salonke sa metalnim špicevima, danas je in, čak i ako se malo pati: na izložbi su predstavljene i Louboutinke (prepoznat ćete ih i po crvenom potplatu koji je čak zaštićen, dizajner je tužio YSL i dobio spor da samo on može koristiti crvenu boju na potplatu) s oštrim detaljima koje je nosila Victoria Beckham i porezala se na njih... U svakom slučaju, radi se o značajnom dizajnu jer spomenuti su autori danas među najvećim svjetskim zvijezdama u svijetu mode, a ističe se Vivienne Westwood sa svojim komičnim dizajnom, jer od nje uvijek očekujemo nešto izuzetno i izazovno!

 

Tatjana Juric Edita Misiric Renata Sopek Ana Miscevic
Izložbu su posjetile i obožavateljice visokih potpetica Edita Misirić, Tatjana Jurić, Renata Sopek i Ana Miščević


Izložba We Love Shoes bit će dostupna i za posjetitelje City Centera one Zagreb West tijekom lipnja, a krajem tog mjeseca te početkom srpnja originalne i jedinstvene cipele moći će se razgledati u City Centeru one Split. 

 

We Love ShoesWe Love Shoes Christian LouboutinWe Love Shoes City Center one EastWe Love Shoes Jimmy Choo

Jimmy Choo

 

We Love Shoes Vivienne Westwood

Vivienne Westwood

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location