Username *
Password *
Remember Me

Predstavljena je predivna jesenska kolekcija Chanel okvira: dizajnerski, radi se o temeljnim elementima prestižne francuske kuće kao što su tweed, karakteristični dijagonalni prošivi i lanac. Forma je transparentna, u sivim i ledenim tonovima, ističu u Chanelu, čime je pokrivena jesenska paleta boja koja ujedno paše uz jednostavnu retro eleganciju njihovih modnih kolekcija.

01 CHANEL Fall Winter 2015 16 Eyewear Collection Artistic pictures LD

Bez nekih posebnih naklona trendovima, Chanel donosi klasičnije forme, no opet tu je blagi utjecaj osamdesetih u velikim okvirima i uglastim formama, naročito kad se radi o sunčanim modelima. Dioptrijski su nešto više orijentirani ka minimalizmu, ovalnih struktura i naravno sa svim onim detaljima koji predstavljaju ovaj brend. Tu je i cat eye model, koji vidimo u gotovo svakoj Chanel kolekciji jer pedesete su na neki način predstavnik vintage ženstvenosti.

02 CHANEL-Fall-Winter-2015-16-Eyewear-Collection Artistic-pictures LD03 CHANEL-Fall-Winter-2015-16-Eyewear-Collection Artistic-pictures LD04 CHANEL-Fall-Winter-2015-16-Eyewear-Collection Artistic-pictures LD05 CHANEL-Fall-Winter-2015-16-Eyewear-Collection Artistic-pictures LD06 CHANEL-Fall-Winter-2015-16-Eyewear-Collection Artistic-pictures LD

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.