Username *
Password *
Remember Me

Čipka ove sezone vlada - ne samo festivalima i tulumima, već i crvenim tepisima pa su se naše poznate glumice Linda Begonja i Petra Kurtela sinoć na premijeri filma Ti mene nosiš Ivone Juke, u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti, pojavile u transparentnim chic haljinama u bijeloj odnosno crnoj varijanti. Jedna je kosu splela u pletenice kako bi odlično naglasila etno moment moderne kreacije, dok druga nosi raspuštenu, poput neke ležerne boho ikone…

Linda Begonja i Petra Kurtela
Linda & Petra - u odličnom kontrastu


Dvorane Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti i Blitz Cinestar kina bile su pretijesne za sve one koji su tijekom jučerašnje večeri željeli premijerno pogledati dugometražni igrani film Ti mene nosiš, talentirane redateljice Ivone Juka. Film donosi priču koja istražuje ženski identitet u ulozi kćeri i što ta uloga može nositi. Zato je Ivona Juka odabrala triptih, tri priče o tri kćeri, različitih godina, statusa i iz različitih obitelji, kako bi prikazala više od jednog intimnog odnosa.

 

Natasa Dorcic Ivona Juka i Natasa Janjic
Nataša Dorčić, Ivona Juka i Nataša Janjić


Glumački postav filma čine velike zvijezde regije: Lana Barić, Nataša Dorčić, Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić i još niz poznatih i uspješnih glumaca iz regije. Po prvi put na filmu se pojavljuju i mlada Helena Beljan, koja je unatoč svom neiskustvu pokazala glumački talent i uspješno odigrala jednu od glavnih uloga u filmu. Uz nju svoje prvo glumačko iskustvo imao je i mladi Juraj Dabić.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location