Username *
Password *
Remember Me

Danas dućan više nije mjesto kupnje, već tvornica doživljaja, sugestije, imitacije životnog stila kojeg želimo postići i dostići, a u tome poznatim dizajnerima interijera pomažu brojni elementi, rasvjeta, arhitektonski zahvati i izvrstan produkt dizajn - jedan od brendova koji izuzetno rade na ovom području je Replay, stoga nije čudo da je dobio prestižnu nagradu za dizajn interijera. Replay The Stage store, otvoren prošlog rujna u srcu Milana, nagrađen je prestižnom nagradom EuroShop Retail Design Awards 2015., koja se svake godine dodjeljuje najbolje dizajniranim trgovinama u svijetu - objavio je danas Replay.

Replay The Stage store

- Za priznanje EuroShop RetailDesign Award, međunarodni tim stručnjaka sastavljen od predstavnika vodećih tiskanih medija i udruženja maloprodaje nominira najbolje trgovine s najuspješnijim store konceptima - . Među mnoštvom kandidata, žiri izabire tri najbolja dućana. Kriteriji kojima se vode su inspirativan dizajn, jasna poruka u odnosu na ponudu, nedvosmisleno obraćanje ciljnoj skupini te uspješnost korporativnog dizajna. Ključan aspekt procjene sudaca je zaokružen i uvjerljiv store koncept koji savršeno povezuje dizajn interijera (boje, materijali, rasvjeta), arhitekturu i vizualni dojam.

Replay The Stage Restaurant

Replay The Stage osmislio je dizajnerski dvojac Roman & Williams
Store se nalazi u centru okruga Porta Nuova, novog IT mjesta u Milanu. Cjelokupan se projekt temelji na konceptu filmske i kazališne umjetnosti. Replay The Stage pruža gostima autentičan doživljaj, omogućujući im da zavire iza scene te postanu dio kreativnog filmskog stvaralaštva. Store se sa 1500 m2 prostire na dva kata. Na glavnom katu su izloženi proizvodi dok je drugi kat osmišljen kao restoran: mjesto na kojem gosti postaju dio filma i koje je toliko glamurozno da će im se čarolija činiti potpuno stvarnom. Replay je želio stvoriti mjesto na kojem gosti postaju dio same ponude, procesa stvaranja i branda kao životnog stila; bogato iskustvo koje treba biti očaravajuće, zabavno te stvoriti osjećaj osobnog sudjelovanja u filmskoj magiji.

Replay The Stage store 2

Roman and Williams Buildings and Interiors
Tvrka Roman & Williams je, prije svega, usmjerena na ljude i njihov doživljaj prostora. Robin Standefer i Stephen Alesch osnovali su tvrtku u New Yorku 2002. te ju nazvali po svojim djedovima. Dvojac je dizajnirao vrhunske projekte poput Viceroy hotela, kultnog Boom Boom Room-a u Standard hotelu u New Yorku, ali i setove za važne hollywoodske filmove te rezidencije poznatih osoba. Roman & Williams također su predstavili uspješnu liniju proizvoda, R.W. Atlas, u suradnji s Waterworks-om, te objavili prvu knjigu pod nazivom “Things We Made”, obilježavajući prvih deset godina djelovanja tvrtke u listopadu 2012., nakon čega je uslijedila i objava japanskog izdanja u svibnju 2014. Roman & Williams zbirka radova kroz godine je nagrađivana brojnim priznanjima, među kojima je najznačajnija prestižna nagrada Cooper-Hewitt National Design Award 2014. godine za dizajn interijera.

Replay - The Stage store 2Replay - The Stage store 3Replay - The Stage store 5REPLAY The Stage storeREPLAY The Stage store2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location