Username *
Password *
Remember Me

- Druženje nazvano I to sam ja odvest će žene koje svoju životnu energiju i strast simbolički manifestiraju nošenjem crvenih cipela, u svijet moćnih oktana i života u kome je vožnja ponajprije izraz vjećne težnje pojedinca za slobodom – poručuje Đurđica Marković iz Kluba crvenih cipela povodom događanja koje će se održati 26. svibnja 2015.

 Harley Davidson Sanja 028.jpg

- U ambijentu zagrebačkog Harley Davidson salona članice Kluba i njihovi gosti, od vječno zauzetih i užurbanih poslovnih ljudi pretvorit će se u princeze iz bajki, sretne hipijevke, francuske sobarice ili dame s cigaršpicom s početka prošlog stoljeća, zavodnice u crnoj koži, misteriozne dame u muškim odijelima, vječne Lolite ili neka druga bića koja čuče u nama i vape da barem na trenutak budu oslobođena - .

Želite li na tulum? Javite se na redakcija @ itgirl.hr, imamo jednu ulaznicu za vas! -Svi ponekad poželimo izaći iz okvira zadanih svakodnevnim obavezama. Iako se kroz uloge što ih preuzimamo tijekom života razvijamo, zahvaljujući njima rastemo i potvrđujemo se, ponekad nam je potreban izlazak koji će nam omogućiti da barem nakratko budemo posve drugačiji od svog svakodnevnog ja – ističe Đurđica. Uz fine zalogajčiće, piće i ples uz živu glazbu, najsretnijima i najatraktivnijima smiješe se i pravi foto session, vožnja na Harleyu i mnoge druge nagrade.

 
cover fb

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.